ÇANKAYA BELEDİYESİ EMEK HİZMET BİNASI AÇILIYOR

ÇANKAYA BELEDİYESİ EMEK HİZMET BİNASI AÇILIYOR

Başkentin kalbine yeni bir soluk taşıyacak olan Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu?nun katılımıyla gerçekleştirilecek törenle açılacak.

 “Ankara’nın Kalbinde, Halkın Hizmetindeyiz” diyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Başkentlileri açılış törenine davet etti.

 

Çankaya Belediyesi 29 yıl aradan sonra Başkan Bülent Tanık döneminde yapılan atılımların ardından kiracılıktan kurtularak kendi binasına yerleşiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile 17 Mayıs’ta gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek olan Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası Başkent’in merkezine taze bir nefes taşıyacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan satın alınan eski SSK İşhanı’nı kent merkezinde önemli bir hizmet noktasına dönüştürdüklerini dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “50 milyon liraya aldığımız binada bir yandan yenileme çalışmaları sürdürülürken öte yandan tüm borçlarını da ödedik. Borçsuz-dertsiz bir şekilde Emek Hizmet Binamızda ‘Ankara’nın kalbinde, halkımızın hizmetinde’ olacağız” dedi.

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası’nın kent merkezinin çöküntüleşmesine karşı önemli bir çözüm olacağını ifade eden Başkan Tanık, “Yeni hizmet binamızda görev yapacak 2 bin 500’ün üzerinde personelimiz ve Belediyeye yolu düşen vatandaşlarımızın Kızılay ve çevresine gerek ticari gerekse sosyal açıdan yeni bir soluk taşıyacaklarına inanıyorum. Kent merkezinin betonlaşan dokusuna bir karşı duruş olarak çevresini ağaçlandırıp adeta çiçek bahçesine çevirdiğimiz Emek Hizmet Binası, ticari ve sosyal gelişimin ötesinde içinde barındıracağı kent müzesi, sergi ve toplantı salonları, orta avlusunda hizmet verecek kafeteryasıyla kent merkezinde bambaşka bir kültürel mekan olarak da halkın hizmetinde olacak. Kızılay’a yolu düşen Başkentli hemşehrilemizi belediyede işleri olmasa da sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerimizi takip etmeye, avlumuzda boy veren çınarlarımızın altında bir bardak çay yudumlayıp soluklanmaya bekliyoruz” dedi.

Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 17 Mayıs günü saat 14.00’te açılacak. Açılışın ardından sahne alacak olan Onur Akın, sevilen türküleriyle Başkentlilere seslenecek.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı