ÇANKAYA İLÇE SEÇİM STARTINI VERDİ

ÇANKAYA İLÇE SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı bugün gerçekleştirdiği Mahalle Muhtarları, Delegeler ve Muhtarlık Bölgesi Görevlileri Çalışma Grupları için düzenlediği bilgilendirme toplantısı ile 2019 seçim startını verdi.

Yılmaz Güney Sahnesinde gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Parti Meclisi Üyeleri ve Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz, Ali Haydar Hakverdi ve Bülent Kuşoğlu, Ankara Milletvekilleri Gülsün Bilgehan ve Şenal Sarıhan, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Delegeleri, Muhtarları ve Mahalle Çalışma Grupları Üyeleri katıldı.

HALKIMIZA HİZMET ETMEK ÜZERE YOLA ÇIKTIK

Yılmaz Güney Sahnesinde gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru yaptığı açılış konuşmasında “Atatürk´ün Partisinde ve onun ilçesinde, İlçe Yönetimi ve Örgütümüzün diğer Kolları ile birlikte sizlere ve halkımıza hizmet etmek amacı ile yola çıkmış bulunuyoruz. Ülkemizi ve insanlarımızı aydınlık yarınlara kavuşturmak en büyük hedefimizdir. Bu hedefe ilerlerken sizlerle yoldaşlık yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Zor zamanlarda yaşamak bizlere düştü. Ülke tarihimizin en ağır koşullarında hep birlikte yaşıyoruz. Karşımızda her ne olursa olsun iktidarda kalmak için bedel ödeten bir siyasal anlayış var” diye sözlerine başlayan Özüdoğru “. Ama biz, bu ülkenin devrimcileri gerektiği yerde bedelleri ödedik, gerekirse yeniden ödemeye devam ederiz ”dedi.

AKP TARİHİMİZİN EN GERİCİ TOTALİTER İKTİDARI

Tarihimizin en gerici en totaliter bir iktidarı ile karşı karşıyayız. Tehditle kendi Belediye Başkanlarını görevden alan bir partinin bu ülkeye yapmayacağı zulüm kalmayacağını biliyoruz. Şimdide gözlerini erişemeyecekleri Odalara diktiler. Kendi Odalarını oluşturmak, Odalardan ve Borsalardan Türk ve Türkiye ibarelerini çıkarmak istiyorlar.

TTB ve Halkevleri üzerinden topluma gözdağı verdiklerini belirten İlçe Başkanımız  “Onlar sindirmeye çalıştıkça biz onların gözlerinin içine bakarak Kurumlarımızın yanında olmaya, destek olmaya devam edeceklerini söyleyerek onlara destek çağrısını yeniledi.

İÇERİDE VE DIŞARIDA SADECE BARIŞ İSTİYORUZ

Ülkemizde ve dışarıda Barışın egemen olmasını istediklerini dile getiren İlçe Başkanı Özüdoğru “Biz Genel Başkanımızın önümüze koyduğu dördüncü büyük devrim olan Özgürlük ve Demokrasi Devrimi için yola çıkıyoruz. Biz Referandumda ortaya çıkan Rekor Hayır Oyu çıkaran Çankaya´nın Demokrasiye olan bağlılığını güçlendirmek için yola çıkıyoruz. Biz Belediyeciliğin Sosyal Demokratların işi olduğunu bilerek yola çıkıyoruz. Biz Partimize her türlü ayrımcılığa, ötekileştirmeye ve bölünmeye karşı güçlü bir siyaset inşa etmek ve Partimizi iktidara taşımak için yola çıkıyoruz ”

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN KIRDIĞI REKORLARI HALKIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ

Çankaya Belediyesinin yaptığı yatırımlardan dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Özüdoğru “Hedefimiz Çankaya tarihinin en büyük yatırım Programını hayata geçiren Çankaya Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekilimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte kırılan rekorları halka anlatacağını söyleyerek konuşmasını tamamladı.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli