Çankaya Ödüllendirdi Ama Kimi !

Çankaya Ödüllendirdi Ama Kimi !

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı?nın geçen yıl ilkini düzenlediği ?Çankaya Ödüllerinin 2. Swis Otel`de düzenlendi.

 Düzenlenen ödül gecesinin biletleri 200 TL`den satışa sunulurken çok sayıda partili 200 TL verdikleri davetiye de yer bulamadıkları için geri dönmek zorunda kaldılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu,CHP Genel Başkan Yardımcılarını ve milletvekillerinin yoğun katılım sağladığı gecede ödüller sahiplerine törenle verildi. Gecede bir ilgin detay ise Cumhuriyet Halk Partisinin yayınlarını yapan Halk Tv`ye ödül verilirken Ödül alanların partili olması kendilerini ödüllendirdiler başlığını ortaya çıkardı.

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı`nın ”Özel Ödülü” bu yıl Gezi Park eylemlerinde öncülüğüyle dikkat çeken ve bu nedenle haklarında dava açılan Çarşı Grubu`na, “Umut Ödülü” de gene toplumsal mücadeleyle ön plana çıkan ODTÜ`lü Gençler’e, “Onur Ödülü” halka bedava su verdiği için hapse mahkum edilen Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’e Emek Ödülü: Kadir YILDIRIM ve CHP İlçe Basın Müşaviri Cefa Sefa Basın Ödülü: Halk TV,Kültür Sanat Ödülü: Tamer Levent (TOBAV Başkanı)’na verildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin iktidara seslenerek 2014 yerel seçimde Ankara’da iddialı olduklarını belirterek halkın iktidar olacağını söyledi. Perçin konuşmasında Demokrasi, özgürlük ve birliktelik vurgusu yaparak; “ Halkın artık gözü açıldı. Sandıkta gereken cevabı halkın vereceğini, CHP gerek Çankaya gerek tüm Türkiye geneli projelerimiz çözümlerimiz ile halkın iktidar olması için var gücüyle çalıştıklarını kaydetti.

Gecede Gezi parkı eylemlerinden karelerden oluşan sine vizyon gösterimi ayakta alkışlandı ve salonda Her yer Taksim Her yer direniş sloganları atıldı.

Geceye Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve genel başkan yardımcıları, Ankara Milletvekili Levent Gök, Sinan Aygün Aylin Nazlıaka ve çok sayıda CHP milletvekilleri, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Parti Meclis üyeleri Ekrem Kerem Oktay,Umut Akdoğan, geçmiş dönem Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, CHP’li Ankara İlçe Belediye başkanları,

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve ilçe başkanları, Sivil toplum kuruluş temsilcileri,

çok sayıda iş adamı ve partililer katıldı.

Geceye katılan çok sayıda partili yer kalmadığı için ilçe yöneticilerine sitemde bulunarak salondan ayrıldı. İlginin yoğun olduğu gecede sine vizyon gösterimi, siyasi konuşmalar ve halk oyunları gösterileri ile renklendi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı