ÇANKAYA`DA BAYRAMLAŞMA

ÇANKAYA`DA BAYRAMLAŞMA

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, dokuz günlük bayram tatili öncesi belediye çalışanlarının ve bürokratlarının bayramını kutladı.

 Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası avlusunda toplanan personeliyle bayramlaştı.

Hafta sonları ile birleştirilerek dokuz güne çıkarılan Kurban Bayramı tatili öncesinde Çankaya Belediyesi’nde bayramlaşma heyecanı yaşandı.

         

TANIK’A TEZAHÜRATLI VE SLOGANLI KARŞILAMA…

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, hizmet binasının avlusunu dolduran binlerce belediye çalışanıyla tek tek tokalaşıp, hepsinin bayramlarını kutladı.

Bülent Tanık bayramlaşma alanına gelmeden önce alanda toplanan personel üzerinde “Bi daha, bi daha, Başkanımızla bi daha” ve “Seni seviyoruz Bülent Başkan” "Gitme Bülent Başkan" "Emekçiler Seninle Gurur Duyuyor" "Çankaya Seninle Gurur Duyuyor" gibi övgü dolu sloganlar yazılı pankartlar ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Gösterilen yoğun ve içten ilgiden duygulanan Başkan Tanık, personelinin tepkisine alkışlarıyla yanıt verdi.  

 

TANIK: “BANA EN BÜYÜK GURURU YAŞATTINIZ”

Konuşmasına iyi dileklerde bulunarak başlayan Tanık; “Çankaya’nın temel direk olmasının en önemli kaynağı sizlersiniz. Çankaya, sizlerle Cumhuriyetin temel direği, aydınlanmanın temel direği, ülkemizin özgürlük, demokrasi ve barış içerisinde yaşamasının temel direği olan bir kale olmaya devam edecektir” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı seçildiği zaman söylediği bir sözü hatırlatarak sözlerine devam eden Tanık; “2009’un Nisan’ının ilk günlerinde sizlere -ne zaman Çankaya Belediyesi çalışanı, ben Çankaya Belediyesi çalışanıyım, alnım ak, başım dik, kurumumdan gurur duyuyorum derse ben kendimi o zaman başarılı hissederim- demiştim. Sizler bana bu ödülü verdiniz ve bana bu gururu yaşattınız. Sizlere minnettarım” şeklinde konuştu.   

 

TANIK: “ÇANKAYA BELEDİYESİ’NİN SUNMUŞ OLDUĞU TOPLUMU KUCAKLAYAN VE SAHİP ÇIKAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DALGA DALGA YAYILACAKTIR…”

“Çankaya, yaşadığımız bu dört yıllık süre içerisinde sizlerin elinde yükseldi, hak ettiği yere oturdu, Başkent’in kalbine yerleşti. Yaptığı işler her geçen gün daha pırıl pırıl, kendisine yakışır bir konum aldı ve imrenilerek bakılan, yaptığı işler örnek alınmak için dikkatle incelenen bir konum aldı. Bunun arkasında sizlerin emeği yatıyor” ifadelerinde de bulunan Tanık; “Değerli dostlarım, değerli yoldaşlarım, yaratılmış olan kardeşlik ve dayanışma duygusunun, ülkeye örnek bir belediyecilik sergileme arzusunun sonuçlarını inanıyorum ki Ankara’da hissedeceğiz. Çankaya Belediyesi’nin sunmuş olduğu belediyecilik anlayışı sadece hizmetle ilgili değil, sosyal, kültürel, siyasal bakımdan toplumu kucaklayan ve sahip çıkan, kadın erkek eşitliğini özel olarak vurgulayan, engelliye, yaşlıya, çocuğa, doğaya, canlının her türüne sahip çıkan bir belediyecilik anlayışının sonucu olarak dalga dalga Türkiye’yi de aşacak bir biçimde yayılacaktır, buna yürekten inanıyorum. Emekçinin gurur duyduğu başkan olarak en büyük bayram hediyesini aldım. Teşekkür ediyor, hepinizin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu. 
         Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın konuşmasını zaman zaman duygulanarak dinleyen belediye personeli, sık sık alkış ve sloganlarla Tanık’a destek verdi. Konuşmanın ardından Tanık, emekçi dostlarıyla teker teker tokalaşarak bayramlarını kutladı ve çikolata ile çiçek dağıttı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı