Çankaya?lının umuduyuz.

Çankaya?lının umuduyuz.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Ankara İl Başkanlığı toplantı salonunda milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının katılımı ile yapıldı.


 Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İl başkanı Murat Alparslan, Ankara milletvekilleri, Emrullah İşler, Haluk Özdalga ve Ankara koordinasyon başkanı Recep Şahin, Ar-Ge yöneticileri ve il başkan yardımcılarının toplantıya yoğun ilgi gösterdikleri toplantıya  teşkilat mensuplarının katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Av. Süleyma Yılmaz, yepyeni bir yıla heyecan, umut ve biraz da hüzün içerisinde girdiklerini söyledi. Yılmaz, Çankaya’da oturanların kapılarına giderek onların umudu, beklentisi olduklarını söylediklerini belirtirken “Seçime kadar çalmadık kapı, almadık gönül ve dokunmadık insan bırakmamayı hedefliyoruz. Zaten gittiğimiz yerlerde çok net gördüğümüz tablo; insanların bizden, partimizden büyük beklenti içerisinde olduklarıdır" dedi.

AK Parti mensubu olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Yılmaz, siyaset yapmanın gönüllülük istediğini vurgulayarak, partiye aktif katılımının beşinci yılına devrettiğini anlatan Yılmaz yaşadıkları seçimlerin, her seçimin kendilerine çok şey kattığını, 2013 yılının ikinci yarısından itibaren yine seçim heyecanı yaşayacaklarını, bugüne dek hiç bir menfaat beklemeden çalışan Çankaya teşkilatının yine büyük fedekarlık göstererek bu süreci götüreceğini sözlerine ekledi.  

Daha sonra söz alan AK Parti Ankara milletvekili Emrullah İşler konuşmasında, AK Partinin on yıldır ülkeye, hem kendimize hem de bütün bölgeye örnek teşkil edecek güzellikler yaşattığını, Türkiyenin de yer aldığı bölgede, nereye  gidilirse gidilsin, Türkiye`deki gelişmenin ve büyümenin konuşulduğunu söyledi. On yılın ülkeler için çok kısa dönem olduğunu söyleyen Emrullah İşler, bu kadar kısa sürede bu kadar çok değişimin yaşanmasını, benzerine kolay kolay rastlanılmayacak bir durum olarak niteledi. İşler, inanılırsa ve bu inançla çalışılırsa Çankaya`da da aynı değişimin yaşanacağına gönülden inandığını, sözlerine ekledi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan  konuşmasında, partili olmanın teşkilat hizmetlerinde bulunmanın önemine vurgu yaptı. Alparslan, kurtarılmış ya da gettolaşmış yerlerin siyaseten olamayacağını, inanıp durmadan bıkmadan sabırla çalışılıp mücadele verildiiğinde, en zor gibi görülen yerlerden başarının geleceğini söyledi. AK Partinin başarısında teşkilat çalışmalarının önemli yer tuttuğunu söyleyen Alparslan, partililerin gayretinin mutlaka karşılık bulucağına inandığını sözlerine ekledi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığının 2012 yılındaki faaliyet ve çalışmalarının bazıları slayt eşliğinde ilçe sekreteri Esra Hüsrev Akçınar tarafından okunmasıyla devam eden teşkilat çalışmalarının son sunumunu ilçe gençlik kolları başkanı Resül Yıldırımer yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ise "AK Parti ailesine katıldığımdan bu yana yaklaşık 22 ilde teşkilat çalışmalarına iştirak ettim. İlçe olarak da ilk defa Çankaya teşkilatına gelmiş bulunuyorum. Çankaya teşkilatının ben de ayrı bir yeri var. Doksanlı yıllarda İstanbul Gaziosmanpaşa ilçe başkanı olarak görev yaparken hep Çankaya ilçesinin siyasi verilerini ve sonuçlarını baz alarak karşılaştırmalar yapardım. O günden bu yana Çankaya`nın dimağımda ayrı yeri olmuştur." dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli