ÇAYIR: SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ

ÇAYIR: SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, 31 Mart yerel seçimlerde partisinin kendi adaylarıyla seçmenin karşısına çıkacağını söyledi.

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, 31 Mart yerel seçimlerde partisinin kendi adaylarıyla seçmenin karşısına çıkacağını söyledi. Hedeflerinin 600 seçim çevresinde seçime girmek olduğunu belirten Çayır, “Hedefimiz seçimde 1,5 milyon oy alabilmektir” dedi.


MYP Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milli Yol Partisinin bir siyasi partinin ötesinde inkılap hareketi olduğunu belirten Çayır, “Öncelikle karar verici olan kurum siyaset kurumudur. Siyaset kurumunun demokrasiyle buluşturulması siyaset kurumundaki delege sisteminin kaldırılması, üyelik sisteminin derhal karar vericilerin tam temeli olması açısından bir değişime ve dönüşüme ihtiyaç var. Tarımdan, sanayiye, sanayiden, eğitime kadar birçok alanda bizim derhal bir değişim ve dönüşüme, bir akıl ve bakış açısı değişimine ihtiyacımız var. Hala merkezi yönetimler bir kişinin ağzına bakarak yol alma alışkanlıklarını ve kurtarıcı bekleme masalları bundan artık aklımızı, fikrimizi kurtarmak zorundayız. Kurtarıcıların olmadığı kurtarıcıların akıl olduğu, irade, ortak akıl olduğu bilmediğini bilmek olduğu bir süreci yaşarsak biz birçok şeyi halledebiliriz. Milli Yol Partisi’ni milli birlik ve beraberlikle tarif ederken farklılık içerisinde birliği arayan bir anlayış farklılığı zenginlik sayarak bunun bir milli birliğimizin rengi olduğunu ve temsili olduğu halka gitmek zorundayız. “ dedi.
HEDEFİMİZ SEÇİMDE 1,5 MİLYON OY ALMAK
Yerel seçimde kendi adaylarıyla seçmenin karşısına çıkacaklarını ifade eden Çayırt, “Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere herkese söylüyorum parti kurmuşsunuz, partileriniz var. Çıkın yarışın. Türkiye’yi ikiye bölmeyin. Farklı partiler düşüncelerini toplumla paylaşsınlar toplumda notunu versin. Elbette ittifaklar yapılabilir. Biz geçen seçimlerde hiç kimsenin yanında yer almadık. Partiler kendi adaylarıyla seçimlere girmelidir. Muhtemelen büyükşehirlerde ikiye bölünecek. Yarın şartlar ne getirir onu bilmiyoruz. Ama bizim ilkemiz her yerde kendi isim ve amblemimizle seçime girmeyi başarmak istiyoruz. Rabbim nasip ederse hedefimiz 600 seçim çevresinde seçime girebilmektir. Hedefimiz 1,5 milyon oy ben gerçekçiyim. Milli Yol Partisi Türkiye’de görünmeye başladığında nelerin konuşulacağını herkes görecek. “ diye konuştu.



Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu