ÇELİK, “ETİMESGUT´TA BİR HİKÂYE YAZACAĞIM”

ÇELİK, “ETİMESGUT´TA BİR HİKÂYE YAZACAĞIM”

Millet İttifakı´nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, işçilerle ve esnafla buluşarak ”Çözüm üretmek için aday oldum” mesajını verdi.

“Etimesgutlular Başka Semtlere Gitmek Zorunda Kalmayacak”

Millet İttifakı´nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, Altay Mahallesi Toplu Yapı Yönetimi´nde çalışan işçilerle buluştu. Betontaş Çarşısı ve  Şeker Mahallesi esnafına da ziyaretlerde bulunan Çelik, işlerin durgunluğundan yakınan esnafa, “Etimesgut´a devasa öğrenci yurtları, sinema salonları, kütüphaneler ve tiyatrolar yapacağız. Bunları yaptığımız zaman insanlar Çayyolu´na, Kızılay´a veya Yenimahalle´ye gitmek zorunda kalmayacak. Tüm ihtiyaçlarını Etimesgut´ta karşılayabilecek. Etimesgutlu esnafın da müşteri sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.

Altay Mahallesi´nde Toplu Yapı Yönetimi´nde çalışan işçilerin sorunlarını dinleyen Çelik ardından Eryaman´ın ilk çarşılarından olan Betontaş Çarşısı´nın esnafını ve Şeker Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Diğer ilçelerin bir çoğunun tıkanmış durumda olduğunu ve gelişecek alanları kalmadığını, Etimesgut‘ta ise bu durumun tam tersi olduğunu söyleyen Çelik, “Etimesgut diğer ilçelere nazaran inanılmaz bakir ve gelişebilecek alanlara sahip. Ancak Etimesgut´ta bir bölüm gelişse de insanlar ekonomik refahtan pay almıyor” dedi.

“İşten Çıkarılma Kaygısı Yaşamayın”

Toplu Yapı Yönetimi ziyaretinde işçilere, Belediye Başkanı olması durumunda hiçbir işçiyi işten çıkarmayacağını söyleyen Çelik, “Benim için emek en yüce değerdir, emeği kutsal sayarım. Herkesin sosyal güvenceye ve çalışmaya ihtiyacı vardır. Seçimi almamız durumunda kimsenin işten çıkarılma kaygısı olmasın” diye konuştu. Etimesgut´ta ticareti canlandırmak için devasa öğrenci yurtları, sinema salonları, kütüphaneler ve tiyatrolar yapacaklarının sözünü veren Çelik, “Bunu yaptığımız zaman buralar cıvıl cıvıl olacak. İnsanlar Çayyolu´na, Kızılay´a veya Yenimahalle´ye gitmek zorunda kalmayacak. Tüm ihtiyaçlarını Etimesgut´ta karşılayabilecek. Etimesgutlu esnafın da müşteri sorununu ortadan kaldıracağız. Etimesgut´ta yaşayan herkes mutlu olacak” dedi.

“Etimesgut´ta Bir Hikâye Yazacağım”

Belediye başkanının sadece yol, kaldırım veya temizlik hizmetlerinden sorumlu olmadığını aslında Belediye başkanının bir şehrin karakterini belirleyen kişi olması gerektiğini vurgulayan Çelik,” Belediye başkanı bir şehre ufuk getirmeli. Ben de o ufku getireceğimi söylüyorum. Yılmaz Büyükerşen bu anlamda benim rol modelim. Eskişehir´i yoktan var etti. İnsanlar birçok şehirden turistik gezi amaçlı gidiyorlar artık Eskişehir´e. Cıvıl cıvıl bir şehir yarattı. Bir sanat ve kültür şehri yarattı dolayısıyla insanlar artık para kazanıyor, işsizlik sorunu çözüldü. Ben de onu örnek alarak Etimesgut´ta bir hikaye yazacağım diyorum. Etimesgut´u topyekûn kalkındıracağız burada güzel şeyler olacak” dedi.

“Çözüm Üreteceğim”

Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Muzaffer Sönmez de çıktığı yolda Celal Çelik´e destek olduklarını belirterek Büyükşehir nezdinde çözülecek sorunlar için de Celal Çelik´in desteğini talep etti. Büyükşehir Belediyesinin görev alanına giren hususları da çözeceğini söyleyerek iddialı olduğunu belirten Çelik, “Yol devasa bir çukur oluyor. Herkes suçu birbirine atıyor. Sorun olan yer ihbar edildiğinde Büyükşehir Belediyesi´nin görev alanına giriyor deniliyor. Büyükşehir ise ben buradan oy almıyorum ve yapmıyorum diyor. O noktada ben bir yazı yazacağım şu kavşakta yol bakımı gerektiren bir yer var bunun derhal çözülmesi gerekiyor ve çözün diyeceğim. Bu yazıyı gönderdiğim halde çözülmezse, benim belediyede çalışan arkadaşlarım gidecek ve o sorunu çözecekler. Ben aslında bir hukukçuyum ve hukuk bir çözüm üretme sanatıdır” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÇELİK ETİMESGUT YAZACAĞIM

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı