ÇELİK; “ETİMESGUT´UN %70´İ DEĞİŞİM İSTİYOR.”

ÇELİK; “ETİMESGUT´UN %70´İ DEĞİŞİM İSTİYOR.”

Millet İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı CHP´li Celal Çelik, İYİ Parti ve CHP Etimesgut İlçe aday adayları ve partililere “Birliktelik Kahvaltısı” düzenledi

Düzenlenen “birliktelik kahvaltısı” için Celal Çelik´e teşekkür ederek sözlerine başlayan CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz; özellikle son dönemde aday listelerinin belirlenmesi sürecinde bazı kırgınlıkların olduğunu düşünerek bir araya gelme ihtiyacı duyulduğunu belirtti.

Yılmaz, tüm aday adaylarının listede olmasını ve süreci birlikte yaşamalarını gönülden istediklerini ancak bilindiği üzere belediye başkan aday adaylarından sadece bir ismin,  belediye meclis üyesi aday adaylarının ise 1 ile 40 arasında bir kontenjan ile sınırlılığının malum olduğunu söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun kendisini 3 Şubatta görüşmeye çağırarak “Avukat Celal Çelik Bey´in Etimesgut´ta başarılı olacağına inandığını” söylediğinde, İlçe Örgütü olarak sonuna kadar arkasında durulacağının iletildiğini belirten Yılmaz, İYİ Parti ile birlikte Millet İttifakı´nın ortak adayı olan Celal Çelik için çalışıp, 31 Mart akşamı mazbatasını teslim alarak Sayın Akşener ve Sayın Kılıçdaroğlu´na birlikte götürme sözü verdiğini söyledi.

Yılmaz, bu süreçte emek veren CHP ve İYİ Partili hiçbir arkadaşın çabasının boşa gitmediğini, aksine iki parti ittifakına artı değer katarak bugün burada destek için toplanan herkesle birlikte meyvesinin Sayın Başkanla alındığının görüldüğünü, bu anlamda belediye başkan aday adayı Erkan Özdemir ve Cahit Kayalar ile belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlara destekleri için teşekkürü borç bildiğini belirtti.

İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanı Erman Serin de organizasyonu yapan Celal Çelik´e ve katılımlarından dolayı aday adayları ve adaylara teşekkürlerini iletti.

Ardından söz alan Celal Çelik; katılımından dolayı İYİ Parti İlçe Başkanı Erman Serin ve Örgütüne, CHP İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve Örgütüne, belediye başkan aday adaylarından bilhassa desteğini esirgemeyen Cahit Kayalar ve Erkan Özdemir´e ve belediye meclis üyesi aday adayları ve adaylarına şükranlarını iletti.

İnsanların aday adayı olduktan sonra farklı düşünce ve çekincelerinden dolayı destek olmaktan kaçınabildiklerini belirten Çelik, kendisini bu anlamda tüm arkadaşlardan destek görmesi sebebiyle mutlu hissettiğini söyledi. Etkinliğe katılamayan Kenan Nuhut ve Murat Kavuncu´ya seçim sürecinde desteklerini ilettikleri için teşekkür eden Çelik, özellikle önemli bir değer olarak gördüğü Sayın Aylin Nazlıaka´nın da kendisine el uzattığının ve görüşmelerinin olumlu anlamda devam edeceğinin vurgusunu yaptı.

Çelik; belediye meclis üyesi aday listesinin 1.sırasına tüm aday adaylarının layık olduğunu düşündüğünü ve desteklerini beklediklerini, “bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” diyerek birlikte çalışıldığı takdirde, Genel Başkanın duyduğu inanca layık olarak seçimi almanın kaçınılmaz olduğunun altını çizdi.

Herkesi kucaklamak için, adil, kibri asla yanına almadan alnı açık bir şekilde yola çıktığını belirten Çelik, yıllarca yargıçlık ve avukatlık yaptığını, adaletin ne olduğunu çok iyi bildiğini ve herkese eşit hizmetin mutluluğu getireceğine inandığını söyledi. Kendisine, eşine ve çocuklarına yaşamında verdiği “dürüstlük sözünün” aynısını belediye başkanlığı döneminde de tutacağını, “kötü bir başkan olmayacağım, asla yalan söylemeyeceğim, çalmayacağım, başınızı asla öne eğdirmeyeceğim, Etimesgut´a doğru hizmet için varım” diyerek bunu her alanda kanıtlayacağını vurguladı.

Celal Çelik, bugün gelinen noktada Etimesgut´un %70´inin değişimden yana olduğunu, amaca ulaşmak için en önemli sihirli sözcüğün “Enver Demirel´in Cumhur İttifakı Adayı” olarak anılması, en büyük şansın ise İYİ Parti Etimesgut İlçe Teşkilatındaki değerli dostların “Enver Demirel´in bizim sayemizde ve birlikte yürüyerek devrilmesini istiyoruz” şeklinde ortaya koydukları irade olduğunun altını önemle çizdi.

Etimesgut merkezde AK Parti´nin yeterli oy oranının olmaması, Enver Demirel´in ilçeye iyi hizmet yapmamış olmasından dolayı ona oy vermenin bir alışkanlık halinden artık çıkacağı ve AK Parti´nin ekonomi kaynaklı yıpranmışlığı sebebiyle bu seçimi Millet İttifakının kaybetme ihtimalinin olmadığını söyleyen Çelik, bölgedeki insanlara samimiyetle ulaşıldığında seçimin tek galibinin kendileri olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Özellikle CHP´nin Eryaman´daki tabanında Cumhur İttifakı Adayı ile birlikte yürüme iradesinin asla vuku bulmayacağını, Eryaman ve Etimesgut´un Millet İttifakı ile birlikte yola çıkacaklarını belirtti.

Konuşmasını “Etimesgut´u modern bir şehir, mutlu bir şehir hüviyetine kavuşturmak iradesiyle yola çıktım, hepinizin desteğiyle 1 Nisan tarihi itibarıyla sizlere belediye başkanı olarak konuşma şerefine nail olmuş olacağım. Bugün olduğu gibi o anda da yine size söz vereceğim ki birlikte yürüyüp, birlikte hizmet edeceğiz.” mesajıyla bitiren Çelik, bu yoğun çalışma döneminde telefonların yağmur gibi devam ettiğini, çok kıymetli görüşmelerin yapıldığını, bu vesileyle desteğini esirgemeyen herkese sonsuz minnet ve şükranlarını sunduğunu, herkesi kucaklayan bir yönetim iddiasıyla Etimesgut´u yarınlara taşıyacaklarını söyledi.

Haber: Betül Sayın