Çelik; "Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi potansiyelini kullanamıyor”

Çelik;

Millet İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi´nde dükkan sahipleri ve işçilerin sıkıntılarını dinledi.

“Siteye asfalt ve otopark yapacağız”

Millet İttifakı´nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve işçilerin sorunlarını dinleyen Çelik, “Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen birçok sorunu yüzünden bunu kullanamıyor. Biz ilk etapta sitede asfalt çalışmasını başlatacağız ve siteye bir otopark yapacağız” dedi.

Bir bölgede oto sanayinin olmasının o bölgede istihdamı sağlayacağını, yatırımları fazlalaştıracağını ve bu nedenlerle bölgeyi canlandıracağını söyleyen Çelik, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi´nin çözümsüz kalan sorunları sebebiyle bu avantajlardan yararlanamadığını ifade etti.

“Çözümü yerinde takip edeceğim”

Sorunun olduğu her yerde çözüm üretmek için yer alacaklarını kaydeden Çelik, “Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen birçok sorunu yüzünden bunu kullanamıyor. Biz ilk etapta siteye bir otopark yapacağız ve araçların park sorununu çözeceğiz. Yoğun olarak şikâyet edilen bir diğer mesele de yolların durumu, asfaltlandırma çalışmalarına hemen başlayacağız” dedi. Enkaz haline gelmiş hurda araçların da çevreden toplatılacağını belirten başkan adayı, sitenin çöp temizleme sorununa da çözüm getireceklerini söyledi. Bölgenin ciddi sorunlarının ayrımında olduklarının altını çizen Çelik, “Sadece seçim dönemi gözüken bir başkan olmayacağıma söz veriyorum. 1 Nisan´dan sonra sık sık gelip çayınızı içeceğim ve sorunların çözümünü yerinde takip edeceğim” diye konuştu.

“Etimesgut´ta değişimle sorunlar çözülecek”

Site esnafı da Celal Çelik´e desteklerini dile getirerek,"Sitelerde yoldan temizliğe yıllardır çözülmeyen birçok sorunumuz var. Dükkanların hemen hemen hepsinde doğalgaz var ama burada bir dükkandan neredeyse 28 kalem vergi alındığı için dar gelirli vatandaş doğalgazı kullanamıyor bile. Etimesgut´ta oturanlar dahi Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi´ne tek vasıtayla gelemiyor. Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi´ne yakın belediye ek hizmet binası dahi yok, sorunlarımız adeta görmezden geliniyor. Biz sizden sorunlarımızın çözüleceğinin ve bizlere yakın çözüm merkezleri oluşturulacağının sözünü aldık. Yeni bir nefesle, Etimesgut´ta değişimle yıllardır çözülmeyen sorularımızın çözüme kavuşacağına inanıyoruz” dedi.



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli