Cenaze evin de dügün olmaz diyen Ankaragüçlü taraftar öfkelendi

Cenaze evin de dügün olmaz diyen Ankaragüçlü  taraftar öfkelendi

Ankara sokakların da Ankaragücü taraftarları olaylara neden oldu.

"Cenaze evin de düğün olmaz" diyen Ankaragüçlü taraftar öfkelendi
Ankara sokakların da Ankaragücü taraftarları olaylara neden oldu.
Ankara sokakların da Ankaragücü taraftarları olaylara neden oldu.
Ankaragücü`nün küme düşmesi taraftarı kızdırdı.  Evinde acısı olduğunu ifade eden taraftarlar "cenaze evinde düğün olmaz" dedi. 
Ankara Kızılay merkez ve Sakarya caddesinde bir araya gelen taraftartara maç öncesi ve sonrası olaylara neden oldu. 
Maç öncesi Sakarya caddesinde saatlerce süren gerginlik polisin müdahalesine karşın maç sonrası taraftarların öfkesiyle sürdü. 
Ankaragücü taraftarları kendi içinde çıkan kavga ile bir kişi kendini yaralarken polis grubu dağıtmak için biber gazı kullandı. Basın mensuplarına da tepki gösteren taraftar polise "PKK`ya izin taraftara müdahale" ve polise küfür ederek tepki verdi. Polis uzun süren bekleyişin ardından uyarıda bulunarak grubun dağılmaması durumunda müdahale edeceğini ifade etti. Galatasaray`ın Şampiyonluğunun kesinleşmesinin ardından Ankaragüçlü taraftarlar Sakarya cannndesinde binlerce Galatasaraylının kutlamalarına tepki gösterdi. Cam şişşer, döner bıçağı ve taş sopalarla işletmeleri dağıtan taraftar çok sayı da aracın camlarını kırdı. Polis ve ankaara güçlü taraftarlar arasında süren kovalamacada Taraftarlardan 1 kişi bir vatandaşı bıçaklarken Sakarya caddesinde işletmelere maddi zarara yol açtılar. Polisin gazlı müdahalesi ve kovalamaca sonrası çok sayıda provakatif taraftar göz altına alınması ile olaylar sonlandı. Bir çok Galatasaraylı taraftar Başkent takımının bu yıl zor bir sene geçirdiğini belirterek bir grup taraftarın hatası Ankaragücü`ne mal edilmemeli ama bu olaylar yaşanmamalı dediler. Bir yanımız Cimbom bir yanımız tabi kide kentimizin 103 yıllık çınarın da. Ama Galatasaraylılar bu saldırıları hak etmedi" şeklinde yorumladılar.       
  Haber Beril Çuhadaroğlu


Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı