Çetinkaya´dan AKP´li Ünal´a sert cevap

Çetinkaya´dan AKP´li Ünal´a sert cevap

“Pamukçuk seni!” MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal´ın MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik hakaretlerine sert cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal´ın MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik hakaretlerine sert cevap verdi. Çetinkaya, “Aydın Ünal denen müsvedde, yarınki zamanlarda bitecek olan, o savunduğun AKP zihniyeti, siyasi musalla taşına alındığında, sen son eyleme yarayacak olan bir parça pamuksun; pamukçuk seni” dedi.

AKP´li Ünal´ın haddini aşan sözlerine aynı tonda cevap vermeyeceğini ifade eden Çetinkaya, “O zat; her ne kadar cevapların en öfkelisini, tepkilerin en şiddetlisini hak ediyorsa da, biz ona da onun efendilerine de istediğini vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, ülkenin kaotik bir durum içinde bulunduğunu vurgulayarak, Ünal´ın deli saçması mesajlarıyla ülkenin kaybedecek zamanı olmadığının altını çizdi.

“TÜRKİYE KAOTİK DURUMDA”

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, eleştirilerine şöyle devam etti:

“Milletimiz terör illetinden illallah etmişken, bir de böyle haddini bilmez, seviyesiz, toplumu germekten beslenen, duyarlı vatandaşlarımızın sinir uçlarına dokunmaktan zevk alan zihinsel kabiliyetlerini kaybetmiş, ruh dengesini yitirmiş, efendisinin gölgesinde ikbal kazandığı için onun bir tebessümü uğruna karakterini rüzgara teslim edebilen, hakareti kendisine üslup edinmiş, çirkinliği şahsiyetine yakıştırmış, küfrü diline yapıştırmış, yaşadığı kişilik erozyonlarıyla düşünme ehliyetini kaybetmiş olan zat; her ne kadar cevapların en öfkelisini, tepkilerin en şiddetlisini hak ediyorsa da, biz ona da onun efendilerine de istediğini vermeyeceğiz. Ne de güzel söylemiş gönül ehilleri: ‘Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye…”.

 



Anahtar Kelimeler: Çetinkaya Ünal sert cevap

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı