CHP Meşalelerle Pursaklar Sokaklarında

CHP  Meşalelerle Pursaklar Sokaklarında

CHP Pursaklar İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Pursaklar?da Ankara Milletvekilleri ve İlçe başkanları ile birlikte 19 Mayıs Meşaleli yürüyüş düzenledi.

 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Parti etkinlikleri kapsamında Pursaklar CHP İlçe Başkanlığı önün de bir araya gelen partililer Pursaklar sokaklarında “Türk’üz güçlüyüz Atatürkçüyüz”, AKP Halka Hesap verecek” sloganları ile meşaleleri ile yürüdü.

Etkinliğe Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Ankara Milletvekili Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Ankara İl Disiplin Kurulu Üyesi Eşber Atila, İl Gençlik Kolları Başkanı Sercan Çığın,  CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Pursaklar İlçe Başkanı  Mehmet Aydın,  Keçiören İlçe Başkanı Mehmet Küçüktepe, Altındağ İlçe Başkanı Ozan Vural ve İl gençlik Kolları Başkanı Sercan Çığın, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Erkan Kömürcü ve çok sayıda gençlik kolları üyeleri katıldı.  CHP Pursaklar İlçe Başkanlığı önünden Pursaklar sokakların da meşaleler ve sloganlar ile yürüyen partililere bazı vatandaşlar alkışlar ile evlerinin balkonlarından destek verirken bazı karşıt görüşlü vatandaşlarda sözlü sataşmaklarla tepki gösterdi.

"CHP Gençliğinden Tek Yüksek Ses"  

Meşalelerle Ak Parti Pursaklar İlçe başkanlığı  önünden geçen  CHP’liler son olarak Pursaklar Meydanda Atatürk Heykeli önünde İstiklal Marşı ve basın açıklaması ile etkinliği sonlandırdı. Pursaklar İlçe Genclik Kolları Başkanı  Ezgi Özkömürcüoğlu açıklamasında Bayramların engellemez olduğunu ifade ederek 94 yıl aranın ardından Türkiye’nin tekrardan istila altında olduğunu ifade ederek , şuan mevcut istilanın silahlarla değil, köleleştirilerek ve sömürülerek, yasaklamalar ile yapıldığının altını çizidi. CHP Ankara İl Disiplin Kurulu Ütesi Eşber Atila ise 19 Mayıs etkinliklerine ve CHP organizasyonuna değinerek ; “Ankara İl Örgütümüzün organize ettiği yürüyüş Güven Park`ta başladı, Tandoğan`da yüzbinin üzerinde yurttaş kol kola Atasının huzuruna gitti. Şimdide birilerinin kalemiz dediği Pursaklar da Fener alayındayız. Burada yürüyen bu kalabalık kitle artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının ispatı. Bu inanç ve kararlılıkla Ankara`da seçimlerde Halkın İktidarı mutlaka kurulacaktır. Bugün Ankara tercihini gösterdi. Artık rahat bir nefes alacak, hak ettiği hizmet ve refaha Cumhuriyet Halk Partisi eliyle kavuşacaktır. Cumhuriyet gençleri emperyalistlere, gericilere, sömürücülere asla geçit vermeyecektir." dedi.   

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli