CHP ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI ALİ BAŞKARAAĞAÇ RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI.

CHP ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI ALİ  BAŞKARAAĞAÇ  RESMİ  BAŞVURUSUNU YAPTI.

Ayaş Belediye Başkanı CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Ali Başkaraağaç CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın`a resmi başvuru dosyasını teslim etti.

 CHP Ankara İl Başkanlığı binası önünde halkın yoğun ilgisi ve tezahüratlarıyla karşılanan Başkaraağaç;  müracaatını CHP İlçe Başkanları, kadın kolları , gençlik kolları, Belediye Başkanları, aday adayları ,muhtarlar ,sivil toplum kuruluşları ve Ankara halkıyla  birlikte yaptı.  

 

İl Başkanlığı binası önünde Ankaralılara seslenen Başkaraağaç" Biz bu gün burada tarih yazmak için buluştuk. Ankara sevdalılarına söz  veriyorum! Ankara`yı sizlere altın tepside sunacağım. " dedi.

 

 

20 YILIN HESABINI SORACAĞIZ.

 

Tüm örgütüne ve Ankara  halkına  desteklerinden dolayı tek tek  teşekkür eden Başkaraağaç konuşmasına şöyle devam etti,   

 

"Ben içinizden biriyim. Bütün örgütümün ,ilçe başkanlarımızın , kadın kollarımızın gençlerimizin, muhtarlarımızın,sivil toplum kuruluşlarının  ve Ankara halkının  destekleriyle  buradayım.Bütün Ankara sevdalılarına sesleniyorum. " Ankara`yı temiz eller yönetecek." Halk iktidarını, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla buluşturup  25.938 km2 nin tamamına hizmet edeceğiz. Halkta karşılığı olan belediyeciliği oluşturacağız.Halka sorarak ben yaptım oldu değil! biz yaptık oldu diyen bir belediye kuracağız. Bir atasözü var.. tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz. Bizim de  Ankara`da sözümüz,  izimiz var.   Ankara`da biz varız artık. Bu yolda hep birlikte olacağız ve  20 yılın hesabını soracağız"

 

 

Kendisini desteklemeye gelen yüzlerce kişinin önünde parti otobüsünün üzerinden seslenen Başkaraağaç sözlerine şöyle devam etti; 

  

" Geçen günlerde manşetlerde yer aldı . Ankara daha önce bu yollar yapılsaydı daha farklı bir Başkent olurdu. 20 yıldır Ankara`da 1 metre bile metro  yapamayan ,Ankara`nın bütün kaynaklarını aile şirketi gibi yöneten Melih Gökçek zihniyetine dur diyeceğiz. 20 yıldır Büyükşehir Belediyesi`ni aile şirketi yaptı.Artık beklemeye tahammülümüz yok.  Bu zihniyete dur diyeceğiz. Ankaralıların hesabını hep birlikte soracağız. Biz ayağa kalktık. Atatürk`ün dediği gibi Türk halkını ayağa kaldırmak zordur. Ama kalktıktan sonra oturtmak zordur. Siz artık ayağa kalktınız. Oturmayacağız ve Ankara`yı alacağız. Biz bir aileyiz. Bu aileyi büyütmek,geliştirmek sizin elinizde.Bu görev hepimizin. " dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı