CHP Ankara İl Örgütü, Kızılcahamam`da kamp?a girdi.

CHP Ankara İl Örgütü, Kızılcahamam`da kamp?a girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Örgütü İl Başkanı Zeki Alçın başkanlığında, Kızılcahamam?da 25 ilçe başkanı ile bir araya geldi. İki gün süren çalışma kampında örgüt içi çalışma programları ve yerelden genele ülke siyaseti masaya yatırıldı.

 Kampın 1. gününde İl Başkanı Zeki Alçın’nın başkanlığında İl yönetim kurulu  , İl Disiplin Kurulu Üyeleri Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, İl Gençlik Kolu Başkanı , 25 ilçe başkanı ve belediye başkanlarından Yenimahalle belelediye başkanı Fethi Yaşar,Ayaş Belediye başkanı Ali başkaraağaç,çankaya Belediye başkanı Bülent Tanık ankara Milletvekillerinden Levent Gök,İzzet Çetin, Bülent Kuşoğlu katıldılar.

Açılış konuşması yapan İl Başkanı Zeki Alçın, örgütsel çalışmaların önemine değinerek örgütün ve partililerin iç yarışmalarını askıya almalarını, CHP sini önce Ankara da  ve türkiyede İktidar etmek görevimizdir bunu için tüm partililer ve örgütümüzün canla başla çalışmaları gerektiğini vurgulayarak ‘’AKP`nin gece oyunlarına en büyük tokadı Ankara Büyükşehir Belediye`sini kazandığımız o gece vuracağız dedi.

 2. gün Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, , Parti Meclisi Üyelerinin katılımları ile toplantıya devam edildi.

 
Ülke gündemi hakkında, metropol ilçelerden dış ilçelere, Başkent’in problemlerini tartıştılar. 
Toplantının birinci gününde örgütsel çalışmalar değerlendirilirken, ikinci gün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın katılımıyla yerel yönetim seçimleri için yol haritası çizildi. Partili belediye başkanları dönem boyunca yaşadıkları sıkıntıları ve buldukları çözüm yollarını değerlendirdiler. Bölgesel problemlerin çözümü için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın kampın sonunda yapığı konuşmada ise kendilerinin seçime hazır olduklarını belirterek, "Biz "eşkıyanın gece ne yapacağı belli olmaz` sözünü AKP iktidara geldiği günden bugüne aklımızdan çıkartmadık. Bir gece yarısı AKP`nin jimnastik hareketleri yapmakla görevli milletvekillerinin kaldırdığı o eller bizi durduramaz.Yapılan hilelerle CHP`li belediyeleri kazanacağını düşünen AKP`ye en büyük yanıtı mevcut belediyelerimize diğer ilçe belediyelerini katarak vereceğiz. AKP`ye  tokadı Ankara Büyükşehir Belediyesi`ni kazandığımızda vuracağız. Biz gece yarısı yapılan operasyonlara seçim gecesi karşılık vereceğiz. Ankara`da ve ilçelerinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

01.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:42
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:50
  • YATSI 21:20
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı