CHP Ankara`da Pursaklar`a Kadın Belediye Başkan Adayı

CHP Ankara`da Pursaklar`a Kadın Belediye Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi`nin Ankara`da ilk kadın Belediye Başkan Adayı Pursaklar da belirlendi.

 Yaklaşık 1 yıldır Pursaklar ilçesin de çalışan Erdoğan amacımız oyumuzu yükseltmek değil Pursaklar`da yaşayan vatandaşlarımızı sosyal demokratik belediyecilik ile tanıştırmak" şeklinde ifade etti. Seçimler de kadın dayanışmasının farkının Pursaklar da yaşanacağını ifade eden Hüsniye Erdoğan, kadınlarımız ile kapı kapı geziyor , Pursaklar için projelerimizi paylaşıyoruz. Pursaklar da yaşayan vatandaşlarımızla çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Adaylığının açıklanması ile ilk olarak CHP Pursaklar örgütü ile bir araya gelen Hüsniye Erdoğan İlçe Başkanı Mehmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek seçim yol haritası üzerine istişare toplantısı düzenledi. Toplantı sonunda gazetemize konuşan İlçe Başkanı Mehmet Aydın ; " Adayımız Hüsniye Erdoğan`a başarı dileklerini ifade ederek ; " Adayımızın sonuna kadar yanındayız. Yol haritamızı beraber çıkarıyoruz. Pursaklarda ki hedefimiz tabi ki burayı almak, önceki ilçe başkanımız İlhami Çelik ve belde başkanımız Satılmış Işıklar ile birlikte toplantı yapıyoruz. Çünkü bu isimler daha önce seçim getirdikleri için tecrübelidirler. Bu toplantının amacı, 2009 da ve ondan önceki eksikliklerimizi tamamlamak ve bir takım hatalarımızı örtmek.Pursaklar da dengeler bu seçim değişecek" dedi.

"Hedefimiz oy yükseltmek değil, Sosyal demokrat belediyecilik ile Pursaklar da yaşayan halkımıza tanıştırmak"

Ankara`da açıklanan İlk kadın belediye başkan adayı olmanın haklı gurunu yaşadığını ifade eden Hüsniye Erdoğan, " Bir kadın aday adayı olduğum için biz bayan arkadaşlarla evlerden başladık çalışmalarımıza. Kadın aday olarak kadınlardan başlayalım, kaleyi içten fethedelim dedik. Evlerimizde çalışmalar yaptık bölge bölge. Emeklerimiz boşa çıkmadı çıkmaz da, biz aday olmaya da bilirdik, hiç önemli değil. Biz partimiz için bir taş koyabildiysek ne mutlu bize. Böylece bu sürece geldik, adaylığımız açıklandı. Şu an da Ankara`da 16 ilçemizde adaylarımız açıklandı ve tek kadın aday benim. Burada çok yoğun bir çalışmamız olacak, hedefimiz Pursaklar`ı almak. Oylarımızı artıralım gibi bir şeyle ben yetinmiyorum. Pursaklar da CHP olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacağız. Burada bir kadın devrimi yaşatacağız" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı