CHP Ankara`da Seçim Atmosferi

CHP Ankara`da Seçim Atmosferi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi?nin örgütlere gönderdiği genelge gereği 2014 Yerel seçimlerinde başkanlığa ve meclis üyeliğine aday olmak isteyen parti yöneticilerinin istifasını istemesi üzerine, yönetim kurulları boşalan ilçe yönetimlerinde seçimi

 Önümüzdeki günlerde ilk olarak kayyum atanması ardından kongreye gidecek olan Mamak ve Altındağ’da ilçe başkanlık yarışı başladı. Siyasetin en hareketli ilçeleri arasında yer alan Mamak’ta İlçe Başkanlığı’na adaylığını ilk açıklayan Mamaklı iş adamı Doğan Sandalcı oldu.

İlçe Başkanlığı adaylığı ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Sandalcı Mamak’ta birlik ve beraberliği sağlayarak Partinin bayrağını en üst seviyeye taşıyacağına inandığını ifade ederek bu süreçte görev almak için bu yola çıktığını kaydetti. Mamak’ın dinamik yapısını bildiğini ve siyasete kendine güvendiğini söyleyen Doğan Sandalcı, yaklaşan yerel seçimde aktif olarak alanda, ayrışmadan ve bütünleyici olarak herkesin bizim partimiz ve ilçemiz diyeceği bir ortam hazırlayacağıma inanıyorum. Aktif ve hareketli geçecek bu süreçte Mamak’ta partimizin bayrağını en üst seviyeye taşıyacağıma inandığım için eşimden helallik alarak bu yola çıktım” dedi.

Sandalcı, herkesin desteğini beklediğini söyleyerek Mamak’ta doğdum büyüdüm. Halen ticari faaliyetim Mamak’ta devam ediyor. 12 tane dernekte görev yapmaktayım. Mamak’a hizmet etmek Mamak için çalışmalar yapmak projeler hazırlamak alanda sokaklarda iç içe olmak benim için hem görev hem de keyif. Önümüzdeki süreçte MYK toplanması ile geçici bir ilçe yönetimi atacak ve olağanüstü kongreye gideceğiz. Partimizin bayrağını Mamak’ta en iyi yere taşımak üzere yaklaşan yerel seçimde aktif çalışmak Mamak’ta CHP’nin bayrağını dalgalandırmak adına bu yola çıktım. Mamak’ın dinamik yapısına inanıyorum. Ben parti kardeşliğine inanan biriyim. Herkesle rahatlıkla çalışabilirim. Bu doğrultuda aday oldum.  İnandığım bir şeyin sonuna kadar peşinden giderim ve ben ilçe başkanlığı kararı aldıktan sonra eşimden helallik aldım ve ilçe başkanlığına adaylığımı açıkladım.  Bu doğrultuda herkesin desteğini istiyorum” dedi.

Haber: Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

08.05.2024

  • İMSAK 03:54
  • GÜNEŞ 05:33
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:30
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı