CHP BAYRAĞINI YENİDEN DİKECEĞİZ

CHP BAYRAĞINI YENİDEN DİKECEĞİZ

CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, yerelde olabilecek olası bir ittifak hareketine karşı bütün önlemleri aldıklarını ve seçimlerde sandık görevlilerini eğiterek oy kaybını önleme yolunda parti teşkilatı olarak çalıştıklarını belirtti.

Olası bir ittifak olursa Yenimahalle´de CHP tavrını net bir şekilde ortaya koyarak yeniden belediye seçimleri kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden Meşe sözlerine şu şekilde devam etti;

´´ İttifak konusunun yerelde de bir büyük bir ihtimalle Yenimahalle  İlçemizde gerçekleşecek diye düşünüyorum ve planlayıp tedbirlerimizi ona göre alıyoruz. AKP ve MHP´nin Yenimahalle belediyesinde kazanılmasında ittifak yapacakları ile ilgili planlarımızı kuruyoruz ve çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz aldıkları oy oranları belli çünkü ittifak konusu için içine girince yaklaşık 190 bin ile 200 bin arasında ki oy ittifakın oyu diye düşünmek durumundayız ittifak olur yada olmaz ilerleyen zamanda göreceğiz ama biz geri kalan 220 bin oya biz talip olup oyları alarak tekrar Yenimahalle belediyesini CHP´nin bayrağını dikmek istiyoruz´´.

Medyamız yok ama ve halkımız yanımızda

İktidarın, Medya sektörünün tamamına yakınını artık elinde bulundurduğunu belirten İlçe Başkanı kapı kapı dolaşarak ve seslerinin yetiştiği her kesime hitap ederek vatandaşlara ulaşmak için çalışacaklarını vurgulayarak şöyle davam etti;

´´Önümüzde ki süreçte yazılı ve görsel basında fazla yer alacağımızı düşünmüyorum yakın zamanda  Doğan Medya grubu Demirören grubuna satıldı. Demirören grubu da mevcut hükümete yakın bir gurup bunların tesadüfen satıldığına da inanmak bize doğru gelmiyor. CHP´nin yanında artık medya grupları çok fazla olmayacak biz artık sesimizi duyurmak için kapı kapı gezerek bire bir vatandaşlarla görüşerek politikalarımızı anlatmak iyi ilişkiler kurmak ve siyasetten daha çok ülkenin içinde bulunduğu durumu vatandaşa iyi anlatmamız lazım´´dedi.

İlçe Başkanı; ´´Türkiye geneli olarak sandık görevlendirmesine 550 kişi mevcut bunun 475 kişisini CHP Yenimahalle olarak biz oluşturuyoruz. Biz bunu oldukça çok önemsiyoruz çünkü bu sandık çevresi örgütlenmesi çalışması bir siyasi çalışmadan daha çok komşuluk ilişkilerinin pekiştirilmesi arkadaş ilişkilerinin, dostlukların geliştirilmesi, ve kişilerin CHP´ye daha sempatik bakmasını sağlamak üzerine kurulmuş dolayısıyla bununda kanıtı partiye yüzde 6,7 oranında oy ilave ederek göstermiştir. Yenimahalle 2019 seçimlerine hazır ve çok ciddi bir şekilde oy oranlarını da arttırmayı düşünüyoruz. Hedefimize hızlı bir şekilde ilerliyoruz belediye ile de bu gücümüze de daha da güç kazandıracağız´´dedi.



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı