CHP ÇANKAYA SU KESİNTİSİ PROTESTOSUNDA SALDIRIYA UĞRADI

CHP ÇANKAYA SU KESİNTİSİ PROTESTOSUNDA SALDIRIYA UĞRADI

Basın açıklamasını yapmak üzere ASKİ Genel Müdürlüğü önüne gelen CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ve beraberindeki partililer, açıklama sırasında saldırıya uğradı.

 Ankara Çankaya’da yaşayan ve siyasi bir partiyi temsil eden bir yurttaş olarak Çankayalıların sesi olmaya geldiklerini ancak saldırıya uğradıklarını belirten İlçe Başkanı Mehmet Perçin, “Hem su kesintileriyle mağdur ediliyoruz hem de bunun asli sorumluları tarafından saldırıya uğruyoruz. İktidarından belediyelerine sirayet eden sözde ileri demokrasi anlayışını yadırgamıyor ancak bu çağ dışı davranışı bir vatandaş olarak ve CHP Çankaya Örgütü’nün başı olarak demokrasiden nasibini almamış şiddetle kınıyorum. Baskı zulmünü en doğal hakkımızda bile uygulayan bu zihniyet, bu günlerin hesabını verecektir.” dedi.    

Mehmet Perçin’in başlayıp yarıda kesilen ve daha sonra tekrar devam ettiği basın açıklamasının tamamı şöyle;

“Türkiye’nin Başkenti Ankara’nın Kalbi Çankaya’da 3 gündür su kesintisi yaşanıyor. 

Çankayalılara önceden haber verilmeden yapılan su kesintisi, üçüncü gününde artık akıllara soru işareti olarak yer etmiştir.

 

Acaba ASKİ daha geçen ay günler süren su kesintisini bu ay da yaparak GELENEKSEL SU KESİNTİSİ GÜNLERİ’ ni mi başlatmıştır. Arıza onarım bahanesiyle bayram sonu Ankara’ya dönen Çankayalıları sürprizle karşılayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir gecede ODTÜ arazisine girerek amacına ulaşabiliyor da pompa istasyonundaki arızayı mı gideremiyor?

 

Gece yarısı ODTÜ baskınını gerçekleştiren belediye ekiplerinin kendisine de sürpriz yaptığını iddia eden Melih Gökçek, kentine sahip çıkan Çankayalıları arıza onarım bahanesiyle su kesintisi yaparak cezalandırmak mı istemektedir?

 

Ankara’nın parasını pulunu sonuna kadar tüketen, yetmezmiş gibi uçuk su faturalarıyla Ankaralıları canından bezdiren Melih Gökçek, ODTÜ arazisine girecek güce sahip de, olabileceği önceden tahmin edilen ve buna göre bir planının programının olması gereken arızaları giderecek güce mi sahip değil?

 

Kaldı ki son teknoloji donanımlarıyla övünen Ankara Büyükşehir Belediyesi,  arızasını 3 gündür gideremediği pompa istasyonunda nasıl bir teknoloji kullanmaktadır?

9 günlük tatil sonrası mesaisine gidecek Çankayalıları, susuz bırakan, bir bardak suya, ıslak mendillerle temizliğe mahkum eden Gökçek, bir türlü oy alamadığı Çankaya’ya ceza mı kesmektedir?

 

Yoksa ASKİ’nin sitesinde arıza ha düzeldi ha düzelecek, su ha verildi ha verilecek diyerek Çankayalılarla dalga mı geçmektedir.

 

Üstelik su dağıtımında yetki tamamen kendisindeyken telefonla ASKİ’yi arayan vatandaşları Çankaya Belediyesi’ne yönlendiren ve Çankaya Belediyesi ile vatandaşları karşı karşıya getirmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi’nin Çankaya’ya kastı var mıdır yok mudur?  Bunu sorgulamak lazım.

 

Sayın Melih Gökçek, sen ne yaparsan yap Çankayalılar Ankara sevdasından, kentine sahip çıkmaktan vazgeçmeyecektir. Sen her ne kadar iktidar partine şirinlik yapmaya çalışırsan çalış, Çankaya’yı her fırsatta cezalandırmaya çalışırsan çalış,  senin cezanı da Çankayalılar, Ankaralılar kesecektir”



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

14.05.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:27
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:38
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı