CHP Çankaya?da yeni bir aday Kılıç

CHP Çankaya?da yeni bir aday Kılıç

Cumhuriyet halk Partisi Çankaya?dan aday adayı olan Av. Erdoğan Kılıç demokrasinin kalesi olacak hizmetleri ile örnek gösterilecek bir ilçe?nin hizmetkarı olmak için adayım? dedi.

Sivaslı olan Avukat Erdoğan Kılıç yıllardır vitrinde değil, mutfakta olmayı tercih ettim diyerek emekten ve çalışmaktan yana olduğunu da kaydetti.  Ankara emekçileri, sivil toplum örgütleri, öğrenciler, toplumsal davalarda kurumlar ve aileler çok iyi tanırlar ki emekten yana olmak işin mutfağında olmak insanları anlamanın hizmet geliştirmenin önemli bir adımıdır şeklinde konuştu. Yönetenler kendi resimleriyle değil, hizmetlerin resimleriyle anılmalıdır diyen Kılıç “ Yerel yönetimlerin ilk amacı canlıların mutluluğunu ve refahını sağlamaktır. Bunu sağlayacak yöntemleri o yerdeki yaşayanlarla planlamak ve hayata geçirmek pek de güç olmasa gerekir. Bizler önce yaşam odaklı bir siyaseti sürdürürsek, yaşayanların da bizi takip etmesi kaçınılmazdır. Önce insanların yüzünü güldüreceğiz. Sonra da Çankaya mutlu yaşam ilçesi haline gelecektir. Bu şekilde bir ilçe sakini de elbette ki CHP.li olacak ve partimizi destekleyecektir. Yerel yöneticinin tüm halkı aynı derecede kucaklaması esastır. Bunun zor olmadığını herkes bilir. Siz herkese nefes alabilecek alanlar yarattığınızda, herkes de size siyaseten yaşam alanı yaratır” şeklinde konuştu.

Demokrasiyi Savunacağım diyen Kılıç ; “ Halkın yok sayıldığı aday belirleme yöntemini kabul edemeyiz. Hem kılcal damar örgütlenmesinden söz edeceğiz,hem de bunun tam tersini yaparak,sokak sokak ev ev mahalle mahalle,semt semt çalışmaktan geri duracağız. Biz tüm adayların tabanın teveccühüne mazhar olmasından yanayız. Halk iyi seçim yapamaz kaygısını taşıyan varsa, Adı halk olan bir partide durması samimiyetsizliktir. Ön seçim en demokratik ve katılımcı yoldur. Halkın mahallelerde örgütlendiği, belde ve ilçe teşkilatlarının bu örgütlerle kaynaştığı bir işleyişi hayata geçirdiğimizde gitmediğimiz yer, konuşmadığımız insan kalmayacaktır” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli