CHP Keçiören Adayı Emir "Korkunun Ecele faydası yok "

CHP Keçiören Adayı  Emir

CHP Keçiören belediye başkan Adayı Dr. Murat emir Keçiören çalışmalarını gazetemizle paylaşırken tüm engellemelere rağmen halkın sandıkta oy kullanma özgürlüğü engellenemeyeceğini söyledi.

 Keçiörenliler sağ partilerin kavgasına ortak olmayacak diyerek Keçiören de gergin geçen seçim arifesine dikkat çekerek; " Keçiörenliler kavganıza ortak olmayacak. Keçiören de huzurun ve yatırım ilçesini yapacağız" şeklinde konuştu.  

"Bizde gürültü yok, kapı kapı gezmemizin sesleri onlar"

Emir , Keçiören`de çok güçlüyüz ve hedefimiz Keçiörenlileri kavganın içinden çıkarıp hizmet yarışında yerini almasını sağlamak diye konuştu. Emir ufak tefek eleştiriler, tepkiler bizleri yıpratmaz; " İlçe örgütümüzü yıpratmaz , CHP’yi yıpratmaz. Gürültüye gerek yok, böyle bir gürültü de yok. Ben özellikle bunun vurgulanmasını istiyorum. Bu seçimde bizimle diğer partiler arasında bir yarış var. Bu seçimin iki tarafı var, bir tarafından CHP olarak biz ve aday olarak ben duruyorum. Diğer tarafında da birbirleriyle sürekli didişen ve aynı anlayışın ürünü olan üç parti bulunmakta" dedi.

Keçiören`de CHP ve Diğerleri var

Mevcutların Keçiören’e verebilecekleri ve yapabilecekleri zaten belli diyen Murat Emir; " Aynı anlayışın ürünü olan diğer 3 siyasi parti. Aralarında bir fark yok. Ama biz çok farklı bir noktadayız. Sol’u temsil ediyoruz, CHP’yi temsil ediyoruz. Keçiören’de sosyal demokrat belediyeciliği gündeme getirecek, imarlaşmasını kamu yararı olarak gerçekleştirecek, çıkar çevrelerinin değil halkın belediyesi olacak, sosyal belediyeciliği gerçekten bütün koşullarıyla yapacak bir belediyecilik anlayışındayız.”şeklinde konuştu.

Keçiören’de CHP’nin yüzde 25 dolayında bir oyunun olduğunu ve Keçiören’de sol’u temsil eden tek parti olduklarını vurgulayan Murat Emir, “Bizim karşımızda şu anda herkesin tanıdığı isimleri aday olarak gösteren sağ çizgide olan 3 farklı siyasi parti ve adayları bulunuyor. Bunların ne yapabileceklerini, kimler olduğunu halkımız zaten biliyor" dedi.

“DOKTOR NE YERSEN YE DEMİŞ, O YANLIŞ ANLAMIŞ”

17 aralık Operasyonuna da değinen Emir ; " Gezi olaylarından itibaren Türkiye’de yolsuzluğa, hırsızlığa, ormanların talan edilmesine, ağaçların kesilmesine karşı çıkanlar ‘gaz yerken’ birilerinin ‘haram’ yediğinin kasetlerle ortaya saçıldığını belirten Emir, Keçiören halkının alnının akıyla üç beş kuruş kazanabilmek için gecesini gündüzüne takıp çalıştığını, birilerinin ise trilyonlara milyon Eurolara ‘üç beş kuruş” dediğini söyledi. 

"İnşallah, Maşallah Soyuluyoruz"

“Bunlar çalıyorlar ‘inşallah’ diyorlar,  istifliyorlar, ‘maşallah’ diyorlar. Mal, mülk, din, iman ne buluyorsa sömürüyorlar. Bir ara hastanede yatmıştı, herhalde doktor tedaviden sonra ‘ne istersen yiyebilirsin’ demiş. Bunlar da yanlış anlamışlar galiba; ne bulursa yemişler. Artık bu hırsızlık düzenine son vermenin zamanı geldi. Fırsat önümüzde. Keçiören’in, tüm Türkiye’nin karanlık günlerden kurtulması, aydınlığa çıkılması için hepimize büyük görev düşüyor. Ülkeyi karanlıklardan kurtaracak olan sizin vereceğiniz bir oydur. Hırsızları göndermek için sandığa gidip oy vereceğiz. Bizim oylarımız onlara ‘üç beş kuruş’ olarak gitmeyecek. Biz de bunları Keçiören’de sıfırlayacağız.”  

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı