CHP Keçiören seçime hazır

CHP Keçiören seçime hazır

CHP Keçiören İlçe Başkanı Mehmet Küçüktepe 2014 mart yerel seçimlerinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaların da Keçiören`de Cumhuriyet halk Partisinin varlığının yok sayılamayacağını belirterek Belediyeden Keçiörenlilerin hizmet yerine nasibini aldığın

CHP Keçiören ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçimden seçime değil sürekli alanlarda Keçiörenlilerle sadece siyaset değil hizmet alanında eksikliklerin tamamlanması için proje ve ilçedeki Keçiören belediyesinin kötü yönetimi ile vatandaşın sorunlarına yönelik çözüm projeleri üzerinde alan çalışma yaptıklarını kaydederek bu yerel seçimde Keçiören de  ön yargıların değişerek Keçiörenlillere zulum deği.l hizmet edeceklerin göreve geleceğini kaydetti.   

"Keçiören`de dengeler değişecek"

Küçüktepe açıklamasında " CHP Keçiören ilçemizde yerel seçimlere hazırlanırken emek ve yürek koyanların iktidarını kurmak için bilincimize kazıyacağımız bir seçim olması noktasında siyasi iradenin tüm halk kesimlerini kapsayacağı hem Keçiören hem de Ankara iktidarının kurulacağı bir seçim olması hedef alınmalıdır. Ülkemizi yöneten egemen güçler, 10 yıldır emekçilere, gençlere, kadınlara yönelik uygulanan baskı, sömürü, soygun, talan ve yağma politikalarına karşı sessizliğini bozan yığınlar özellikle 90 gençliği, Taksim Gezi Parkı ile AKP iktidarına karşı bir özgürlük direnişi başlatmış, bu direniş tüm ülkeye sıçramış hatta yurtdışında bile yankı bulmuştur.

Bu direniş Haziran ayı boyunca halk yığınları tarafından sahip çıkılmış, başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin gibi tüm il merkez meydanları ve sokakları yüz binler, her türlü sömürüye karşı çıkarak boyun eğmeyeceklerini göstermiştir" dedi.

"Haziran Ayı vatandaşın kabusu oldu"

Haziran ayı boyunca gerici-faşist diktatörlüğe karşı bu  direniş, AKP iktidarını sarsmış hatta sallamış ve sallanmaya devam etmektedir diyen Küçük tepe Gezi parkı olaylarına da değinerek ; " Çünkü halkın ve gençliğin bu talepleri burada bitmeyecektir.  Bu iş Taksim Gezi Parkında 3 ağaç sökülmesi değildir.

Bunları doğuran esas neden; Toplumun horlanması, bireysel ve toplumsal özgürlüğün yok edilmesi, doğanın rant uğruna ayaklar altına alınması, esas itibariyle de ulusal, etnik ve inanç ayrımcılığının en üst seviyeye çıkartılmasıdır.

Saldırgan-faşist bir iktidarın yönetimiyle karşı karşıyayız. Böyle yalan-talan iktidarına karşı biz ne yapmalıyız?

Ülkemizin içinde bulunduğu toplumsal, siyasi ve ekonomik koşullar Cumhuriyet Halk Partisine iktidar olma görev ve sorumluluğu yüklemektedir. Bizler bu bilinç ve sorumlulukla hareket etmeliyiz. Artık parti içi mücadeleyi bir an önce bitirip, dışa dönük çalışmalarımızı planlı programlı bir biçimde yaşama geçirmeliyiz. İlçe örgütümüz seçimlere dönük önemli çalışmalar yapmıştır, yapmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

"Sandık çalışmaları hız kazandı"

Sandık çalışmalarına değinen Küçüktepe; " Bunların en önemlisi; sandık başkanlarımızın oluşması, hemen hemen tamamına yakını bitirilmek üzere, mahalle meclislerimiz oluşturulmuş, Bağlum ve Yakacık Temsilciliğimiz hazır çalışır durumdadır. Sivil Toplum Kuruluşları, sendikalar ve derneklerle önemli ölçüde çalışmalar yapılmış, bu çalışmalara devam edilmektedir.  Esnafların tamamı en az 2-3 kez ziyaret edilmiş, sorunları ve problemleri ele alınmış, bu sorunlar örgütümüzce değerlendirmeye tabi tutulmuştur" dedi.  

Bundan sonraki çalışmaları seçim sürecine yönelik olacağını ifade eden Başkan Mehmet Küçüktepe; "   8 yönetici arkadaşımız, Belediye Meclis Üyeliklerine Aday Adayı oldular. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Onların yerine Yedek Yönetim Kurulunda bulunan genç dinamik arkadaşlarla tamamladık. Çalışmalarımız ve seçim hazırlıklarımız devam ediyor. Ramazan Bayramından sonra çalışmalarımız aday adayı olan arkadaşlarımızla örgüt bilinci ile hızlı bir biçimde daha kapsamlı devam edecektir. 20 yıldır Keçiören’ de AKP iktidarının hiçbir kalıcı proje ortaya koyamamış, toplumu içine alan toplumun içine sindirdiği hiçbir projeye yer verilmemiştir" diye konuştu.

"YENİDEN KEÇİÖREN, HEDEF ANKARA"

YENİDEN KEÇİÖREN, HEDEF ANKARA şiarıyla kültürel, sosyal, sanatsal ve çevresel projeleri ortaya koyarak tüm katmanları ve kesimleri içine alacağımız politikalarla yola çıktıklarını kaydeden Küçüktepe; "  Parti içi demokrasiyi içine sindirmiş aday adaylarımızla, CHP Keçiören İlçe Örgütümüzle omuz omuza vererek, iktidar olma heyecanını yaşamaktayız. Keçiören Demokratik Dayanışma Platformuyla da eylemlerimiz HER YER TAKSİM HER YER KEÇİÖREN sloganlarıyla bütünleşerek yürüyoruz. Yürümeliyiz yılmadan, bıkmadan, usanmadan yürümeliyiz, karanlığın üstüne. Aydınlık günler gelinceye dek mücadelemiz devam edecektir" dedi.

 Haber : Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı