CHP İktidarına Yürüyoruz

CHP İktidarına Yürüyoruz

CHP Sincan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği üye katılım töreninde 281 kişi partiye katıldı.

CHP Sincan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği üye katılım töreninde 281 kişi partiye katıldı. Değişik partilerden CHP’ye katılanlar arasında Tatlar ve İstiklal Mahallesi muhtarları da bulunuyor.

Yımaz; bizler Genel Başkanımızın Hak, Hukuk, Adalet söylemini kendimize örnek alarak hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, partimize gönül veren yanımızda olmak isteyen herkesi kucaklıyor, geniş ailemize davet ediyor ve barışa barışa çoğalıyoruz.

Her mahallede, her sokakta; Sincan halkının sorunlarını kendi sorunları gibi gören ve de çözüm için mücadele veren ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, belediye meclis üyelerine; halkın iktidarının yakın olduğunu hissettiren mahalle temsilcilerine, öbek sandık görevlilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın; ‘hak, hukuk, adalet’ söylemini kendimize örnek alarak, partimize gönül veren, yanımızda olmak isteyen herkesi kucaklıyoruz. Barışa barışa kazanacağız. Yolumuza, yoldaş olan; mücadelemize destek olan dostlarımızla iktidara yürüyoruz.

Her geçen gün yolumuza yoldaş olan, mücadelemize destek olan dostlarımızla iktidara yürüyoruz.İlçemizde yapılan son anketlerde görüldüğü gibi Türkiye ortalamasını yakaladık ve daha da artıracağımızın sözünü sizlere veriyoruz diye konuştu.

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından ‘Üye Ol Umut Ol’ sloganı ile başlatılan yeni üye kampanyası kapsamında Sincan'da  281 kişi CHP’ye katıldı

Yeni üyeler için düzenlenen ve   pandemi nedeniyle açık havada yapılan törene, CHP Örgütlerden  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, CHP Ankara Milletvekilleri Levent Gök, Yıldırım Kaya, Nihat Yeşil,  CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Onur Öktem, CHP İlçe Başkanlarından Bülent Gündoğan, Mehmet Aydın,Ali Rıza Erdek, Feridun Güngör, İYİ Parti’li ve CHP’li Sincan Belediye Meclis üyeleri katıldı.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı da  yaptığı konuşmasında "Bugün partimize katılanlar içinde AK Parti'den katılımlar var. İnsanlar neden iktidarı bırakıp muhalefet partisine gelir? Bunu sorgulamak lazım. Bu iktidarın hikayesi bitti. İktidara gelirken söylemiş olduklarının tam tersine yapar hale geldiler. Huzur, barış, zenginlik vaat ediyorlardı, şimdi hiç biri kalmadı. Vesayeti ortadan kaldıracağız diyorlardı, başka bir partinin vesayeti altına girdiler. AK Parti şu anda MHP’nin vesayeti altında." dedi.



Anahtar Kelimeler: İktidarına Yürüyoruz

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı