CHP`den Gökçek İçin Provokatörlük İddiası

CHP`den Gökçek İçin Provokatörlük İddiası

Melih Gökçek?in çirkin yüzü sahnede! Gökçek, dört bir tara afişler astırarak provokatörlüğe başladı

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, rakipleriyle adil yarışma cesaretini gösteremeyen Melih Gökçek’in, Murat Karayalçın’a yaptığı provokatörlüğü, bu kez de Mansur Yavaş için dört bir yana astırdığı afişlerle gösterdiğini söyledi.

Adaylarla, çamur atmadan, çirkeflik ve provokatörlük yapmadan yarışamayan AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek’in, çirkinliğine yine tanık olduklarını belirten Alçın, yaptığı yazılı açıklamasında, “ Daha önceleri Murat Karayalçın için ‘Sol gelecek, Gökçek gidecek’ provokatif  afişlerini billboardlara yapıştırtan Gökçek, bu sefer de bu yöntemle  Mansur Yavaş için etrafa afiş astırmaktadır. Basit ve bağnaz bir yaklaşımla güya sağ seçmeni bu yöntemle etkilemeye çalışan Gökçek, abuk projelere değil gerçekçi projeleriyle aklını birazda Ankara’nın sorunlarının çözümüne kullansın.. Ankara’nın modernleşmesi, sorunlarının çözümü ve insanların işsizliğine çare bulan projelerle uğraşsa daha iyi olur’’ dedi.

Başkan Alçın, “Özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş’ın oy alacağı Sincan, Keçiören ve Altındağ gibi sağ seçmenin yoğunlukta olduğu ilçelerin görünür yerlerine, “Sol örgütler, sosyal demokratlar, devrime gönül verenler, halkın hakları mücadelesine inanan, faşizme karşı, sosyalsizim yolunda omuz omuza, oylarımızı bölmeyelim CHP Anakent Adayı Mansur Yavaş’ta birleşelim. Birlik-Mücadele-Zafer..’ yazılarının yer aldığı afişleri astırarak provokatörlük yapmaktadır ‘’ şeklinde tepkisini dile getirerek, açıklamasını şöyle tamamladı:

CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ın açıklanmasından sonra Melih Gökçek paniklemeye başlamıştır. Şimdi  kendisine olan desteğin düşmesi Mansur Yavaş’a olan ilginin artması Gökçek’te infial yaratmıştır. Şimdi bunun önünü kesmek için, çirkin oyunlara başladı. Melih Gökçek ne yaparsa yapsın, 31 Mart günü Ankaralılar CHP’yi yerelde iktidar yapmış olacaktır. Mansur Yavaş’ı da başkanlık koltuğuna oturtacaktır.’’              

Haber: Beril Çuhadaroğlu

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı