CHP?Lİ SAKLAVCI TUZLUÇAYIR HALKIYLA BULUŞTU

CHP?Lİ    SAKLAVCI    TUZLUÇAYIR    HALKIYLA   BULUŞTU

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mamak Belediye Başkan Aday Adayı, CHP?li Cem Saklavcı, bu kez de Tuzluçayır Mahallesi halkıyla buluştu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyarette mahallenin sorunları dile getirildi.

 CHP’den Mamak Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Mimar Cem Saklavcı’nın Tuzluçayır Mahallesi ziyaretinde CHP Mamak Gençlik İnsiyatifi Dönem Sözcüsü Murat Balım ile inisiyatif üyeleri de hazır bulundu. Saklavcı’ya şikayet ve beklentilerini aktaran vatandaşlar, “Bu bölge uzun yıllardır kamuoyuna farklı yansıtılmaktadır. Tuzluçayır’da yaşayanların, diğer insanlardan farkı yoktur. Buranın özelliği ve diğer yerlerden tek farkı paylaşım kültürünün yoğun olmasıdır. Paylaşım kültürü de Cumhuriyet’in faziletidir” dediler.

YAŞAM TARZINA DA SAYGI İSTİYORUZ

Ziyaret esnasında kentsel dönüşüm projesine de değinen vatandaşlar, “Mamak’ta yaşayan halkın daha iyi koşullarda yaşamasını tabi ki bizler de istiyoruz. Ancak yaşam alanları elden geçirilirken halkın yaşam tarzlarına da saygı duyulması, buna göre projeler geliştirilmesi gerekir. Ayrıca bu insanların yaşam alanları ellerinden alındıktan sonra gerçekleştirilen projeler, birilerine rant sağlamamalı” diye konuştu.

SAKLAVCI: SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ

Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Cem Saklavcı da Mamak’ın tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade etti. Başta Kentsel Dönüşüm Projesi kaynaklı sorunlar olmak üzere ilçe halkının yaşamını olumsuz etkileyen tüm problemlerin takipçisi olduklarını vurgulayan Saklavcı, “Halkın sesi olmaya, sorunlarının çözümü noktasında gereken çabayı göstermeye devam edeceğiz. Mamak Belediyesi’ni devraldığımız gün, insan merkezli bir kentsel ve toplumsal kalkınma anlayışını yaşama geçireceğiz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız gereği kentsel dönüşümde halka dönük projeler gerçekleştirecek, halk için projeler üreteceğiz” diye konuştu.

Haber: Orhan Aydan 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

20.05.2024

  • İMSAK 03:36
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:08
  • YATSI 21:47
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.7 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı