CHP`li Emre`den Torun`a Büyük Destek

CHP`li Emre`den Torun`a Büyük Destek

CHP Mamak Eski İlçe Başkanı Selahattin Emre CHP Mamak adayı Coşkun Torun`a destek vermek için 25 hemşeri köy derneği yönetimini bir araya getirerek Mamak`ta CHP adayına tam destek istedi.

Sivas Kars ve Çorum köy derneklerinin Mamak`ta ki dernek başkanları ve yönetimleri ile CHP Mamak adayı Torun`un bir araya geldiği toplantıda eski ilçe Başkanı Selahattin Emre meclis üyeleri ve Başkan Torun`a 30 Mart seçimlerinde tam destek vererek tüm küskünlüklerin bitmesi gererek Mamak`ta CHP`nin iktidar olma zamanı geldiğine vurgu yaptı.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Çorum Milletvekili Tufan Köse`nin katıldığı toplantıda Eski İlçe Başkanı Emre  Derneklerin örgütlenerek siyaset yapması gerekliliğine vurgu yaparak ; " Memleket ayrımı yapmadan gerçekten emeğiyle, çalışmasıyla, mücadelesiyle, bilgisiyle, birikimiyle, ahlakıyla bir adayımız var ve hakkını veriyorsa sonuna kadar desteklemeliyiz" dedi.

 Ankara`da ki Çorumluların kendi aralarında bir bölünmüşlüğü olduğunu da kaydeden Emre ; " Çorumun en çok ihtiyacı olan şey sosyal barış. Maalesef biz Çorum`da sağcı belediye başkanlarının da çok büyük olumsuz katkılarıyla sosyal barışı temin edemedik. Çorumluların göç ettiği Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir gibi memleketlerde de bu sosyal barışı sağlayamadık. Artık yolsuzluklar bu kadar gün yüzüne çıkmış kendi zamanımızda yapılan hataları da düzelterek Türkiye de Erdoğan`dan, Ankara`da Gökçek ve Mamak`ta Akgül`den kurtulma zamanı gelmiştir" şeklinde konuştu. 

"Yandaşların değil,herkesin Başkanı Olacağım"

CHP Mamak Adayı Coşkun Torun 10 aydır alanlarda çalıştıklarını ifade ederek ; " Ankara`da hiç bir yerde olmayan hareketlilik önce Mamak`ta başladı. 24-25 yıldır Ankara da birçok projeye imza attım.  Gerek işim gerek siyasetim gereği Mamak`ı sokak sokak bilmekte vatandaşımızın esnafımızın belediye yaşadığı sorunları bilerek çözümlerimiz sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile sizlerin desteğini istiyorum.  Mamak yokların ilçesi olduğunu anlatmaya gerek yok. gecekonduları yıktılar hak sahiplerinden 5 aldılar bir verdiler. Kış günü CHP meclis üyelerimizin desteği ile evleri yıkılanlara kira desteği sağladık.Sosyal demokrat belediyecilik, yardımlaşma, paylaşma hakları gasp etmeden halkının ferahını sağlamalıdır. biz şunu garanti ediyoruz yandaşlarımıza değil herkese eşit hizmeti vereceğiz.Mamaklılar için yatırımlarımız olacak her kesimden kabul görecek yatım ve projelerimiz ile geliyoruz" dedi.

Haber: Orhan Aydan  

    

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.05.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:45
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı