CHP`li Torun "Kimsenin Ekmeği ile Oynanmayacak"

CHP`li Torun

CHP Mamak adayı seçim bürosu açılışlarını ve Mamaklılara ziyaretlerini sürdürüyor. Ege Mahallesi ve Cengizhan Mahallesi seçim bürosu açılışını da gerçekleştiren Torun Ankara`ya Hizmet Edenler Derneğinin( AHİD) geleneksel Pilav gününe katılarak soruları ya

Mamak projelerinin konu başlıklarına da değinen Coşkun Torun  Mamak`ta özellikle kimsenin ekmeği ile oynanmayacağını kaydederek üretken bir belediyecilik anlayışı ile Mamak`ın vizyonu değişeceğini Duralialıç`ta ki gibi Gemiyi de karaya oturtmayacaklarının altını çizdi.  

 Mamak`ta alan çalışmalarını sürdüren Coşkun Torun Seçim bürosu açılışlarını tamamlarken Sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de sürdürüyor. AHİD`in geleneksel Pilav günün de Ankaralılar ile bir araya gelen Torun Mamak projelerine değinirken soruları da yanıtladı. Göreve gelirse belediye personelinin ve birim müdürlerinin görevde kalıp kalmayacağını, Mansur Yavaş`ın büyükşehir`e aday gösterilmesi ile Meclis üyesi kadrolarının ülkücü olup olmayacağının sorulduğu ziyarette Projelerin konu başlıklarına değinerek daha geniş bir zamanda büyük bir toplantı ile anlatacağının altını çizdi.

"Üreteceğiz , Gemiyi Karaya Oturtmayacağız"

 Torun, Mamak `ta kimsenin yardımlarının kesilmeyeceğini ve belediyede çalışan kimsenin ekmeği ile oynanmayacağını ifade etti. sosyal sorumluluk projeleri, kendisinin de mimar olduğunu söyleyen Torun amacımız birilerinin ekmeği ile oynak değil, halktan, emekten ve Mamak`ın hak ettiği hizmeti almasından yanayız. Bir çok projemiz var, Mamak esnafına nefes aldıracak, gençlere iş istihdam sahası yaratacak. Hiç bir projemiz Duralialıç mahallesinde gemiyi karaya oturtan projelerden değil. Genelden özele Mamak`ın sorunlarını çözeceğiz" dedi.

"CHP`ye Ak partili`den Mansur Yavaş Sorusu"

Ankara Büyükşehir Adayı Mansur yavaş`ın ülkücü olması ve kadroların ülkücü olup olamayacağı sorusu üzerine İlçe Başkanı Adanan Demirci bugüne kadar MHP`nin Ak Partiye destek vermişti. Ak parti buna itiraz etmedi bu seçim döneminde de CHP`den aday olan Mansur Yavaş`ın büyük ilgi görmesi ve destek alması Ak partiyi rahatsız etmemeli" dedi.

CHP`nin bu seçim Ankara`nın ilçeleri ile birlikte vizyonun değişeceğini ve Ankaralıların hak ettiği hizmeti  alacağını ifade eden Demirci, hizmet konusunda kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin yanı sıra seçim bürosu açılışlarını da Gerçekleştiren Coşkun Torun, Ege Mahallesi ve Cengizhan Mahallesi seçim bürosunuda hizmete açtı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Mamak belediye başkan adayı  Coşkun TORUN  “Farklı bir Belediyecilik anlayışımızın ve ilkelerimizin olması lazım, ben bunları önemsiyorum. Belediye başkanı vatandaşın arasında olacak. Halk belediye başkanına ulaşabilecek, belediye başkanı kapalı kapılar arkasında olmayacak. Belediye başkanı vatandaşın arasında olacak ve vatandaşı dinleyecektir. Benim önceliğim de bu olacaktır” diye konuştu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı