CHP’li ULUGÖL'DEN CUMHURİYET'İN 2. YÜZYILINA ÖZEL MESAJ

CHP’li ULUGÖL

Erhan Ulugöl, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak bir mesaj yayımladı. Ulugöl, mesajında, Cumhuriyet'in 100. yılının milat kabul edilerek, daha güçlü bir Türkiye idealine vurgu yaptı.

Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Ulugöl, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak bir mesaj yayımladı. Ulugöl, mesajında, Cumhuriyet'in 100. yılının milat kabul edilerek, daha güçlü bir Türkiye idealine vurgu yaptı.

CUMHURİYET'İN YÜZÜNCÜ YILINDA BİR MİLAT

Erhan Ulugöl, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı, hepimiz için bir dönüm noktasıdır. Bu yıl, geçmişin muhasebesini yapmak ve geleceğe yön vermek için bir milat olmalıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda, ilk yüzyılımızın kazanımlarıyla ikinci yüzyıla yürümek hepimizin ortak görevidir." ifadelerini kullandı.

GELECEĞİN TÜRKİYESİ İÇİN ELELE

"Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, özgürlük, eşitlik, adalet ve refah içinde, dünyanın saygı duyduğu bir Türkiye hedefimize ulaşmak için hepimizin el ele vermesi gerekmektedir." diyen Ulugöl, bu süreçte her kesimden insanımızın katkısının, bu idealin gerçekleşmesinde belirleyici olacağını vurguladı.

GENÇLERE VE KADINLARA ÖZEL VURGU

"Gençlerin ve kadınların önemine dikkat çeken Ulugöl, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı, gençlerimizin enerjisi ve kadınlarımızın gücüyle şekillenecek. Onların fikri, fiziki ve sosyal potansiyellerini en üst düzeyde değerlendirmeliyiz." dedi.

CUMHURİYETİN TEMEL TAŞLARI SAĞLAMLAŞTIRILACAK

Ulugöl, mesajının sonunda, "Önümüzdeki yüzyılda, Cumhuriyetimizin temel taşları olan laiklik, demokrasi ve hukukun üstünlüğünü daha da sağlamlaştırmalıyız. Böylece, Cumhuriyetimiz global düzeyde bir çekim merkezi haline gelecek ve tüm dünya tarafından örnek alınan bir konuma yükselecektir." ifadelerine yer verdi.

Erhan Ulugöl, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle, tüm vatandaşların bayramını kutladı ve Cumhuriyetin 2. yüzyılına girerken, herkesi ortak hedefler etrafında kenetlenmeye davet etti.



Anahtar Kelimeler: ULUGÖL' CUMHURİYET' . YÜZYILINA MESAJ

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı