CHP?liler Sandık Başına Gitti

CHP?liler Sandık Başına Gitti

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Altındağ ve Mamak ilçe teşkilatı hafta sonunu seçim heyecanı ile tamamladı. İlçe başkanlık yarışı için Altındağ?da Ozan Vural, İsmail Çakıcı ve Kenan Demirel?in çarşaf liste ile girdiği seçimde Ozan Vural 197 oy alarak tekr

 Mamak İlçe Başkanlığı görevi için kıyasıya yarışan Uğur Açıkalın, Doğan Sandalcı ve Adnan Demirci blok liste seçime girerken, sandıktan sürpriz isim olarak 173 oy alan Adnan Demirci çıktı. 

Altındağ Vural’la Devam Dedi

Altındağ İlçe Başkanlığının  Emek Düğün salonun da Nihat Matkap’ın divan başkanlığını yönettiği Belediye Başkanlık ve meclis üyeliği için düşen ilçe yönetiminin tekrar seçilmesi için düzenlenen olağan üstü kongre de Ozan Vural 197 oyla tekrar göreve getirildi. İlçe Başkanlığı için yarışan İsmail Çakıcı 92 oy Kenan Demirel 34 oy aldı. Parti Meclis Üyesi ve MYK üyelerinin katılım gösterdiği kongrenin açılış konuşmalarının ardından yapılan oylama ile çarşaf liste ile seçime girilen seçimde Ozan Vural başkan olarak göreve getirilirken yönetim kuruluna Derya Gümüş, Alparslan Karaaslan, Eylem Karaoğlan, Uğur Kurşun, İsmail Sarısu, Mesut Şakrak, Uğur Taylak, Umut  Uçun, Cengiz Yılmaz, Kezban Yücel, İsmail Zorba, Döndü Arslan, Hüseyin Bayraktar, Fahrettin Beyazduman, Mehmet Çoban,, Ali Haydar Durmuş seçildi.

Mamak’ta Yeni Başkan Demirci

Mamak İlçe Başkanlığı seçimi için Vedat Dolakay salonunda bir araya gelen partililer blok liste Ayhan Demirci, Doğan Sandalcı ve Uğur Açıkalın kıyasıya yarıştı. Kongreye çok sayıda partilinin yanı sıra Ankara milletvekilleri, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, MYK üyeleri, İl Başkanı Zeki Alçın ve Yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda partili katılım sağladı. Yapılan seçim sonrasında Ayhan Demirci 173 oy alarak ilçe başkanlığı görevine getirilirken, Uğur Açıkalın 148 oy Doğan Sandalcı 33 oy aldı.  173 oy alarak göreve gelen Adnan Demirci’nin yönetim kurulunu Memduh Açıkgöz, Hasan Arslan, Işık Aygün, Seydin Canpolat, Türkan Cihaner Salış, Leyla Doğan, Songül Doğan, Fırat Gökçe, Aykut Gülcan, Hasan Gürer, Ali Haydar Hakverdi, Hasan Kaplan, Ali Karataş, Bülent Kıvrak, Ayşe Piri, Kezban Şahin, Gül Uludağ Mustafa Yılmaz oluşturuyor.

Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı