Çubuklu İş Adamları Mecliste

Çubuklu İş Adamları Mecliste

Çubuk Girişimci ve İşadamları Derneği (ÇUGİAD) ve Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri, TBMM Başkanı Cemil Çiçek`i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇUGİAD Başkanı Yasin Özen başkanlığında Çubuk Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Hatice Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Milletvekili ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek`i makamında ziyaret etti. Ziyarette ÇUGİAD Başkanı Özen, dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, ilçedeki sivil toplum kuruluşları olarak hem anayasa ve hem de barış sürecine destek olduklarını söyledi. Çubuk insanının kadirşinas olduğunu ifade eden Özen, "Öncelikle gündemin böylesine yoğun olduğu bir dönemde bizleri kabul etmeniz, kıymetli vaktinizi bizlere ayırmanız ve hoşgörünüz nedeniyle şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyorum. Ülkemizin refahı, mutluluğu ve aydınlığına yönelik olarak sorumlu bir yönetici anlayışıyla göstermiş olduğunuz çaba ve özellikle de sivil anayasa çalışmalarındaki gayret ve çabalarınız küçümsenemeyecek derecede önemlidir. Memnuniyet vericidir. Takdire şayandır. İnanıyoruz ki, çabalarınız boşa gitmeyecek, katılımcı ve herkesin üzerinde ittifak edeceği, ülkemizin hayrına olan sivil anayasa çalışması en yakın zamanda sonuçlandırılacaktır" dedi.

 

Nüfusa oranla en çok şehit veren bir ilçeden geldiklerini vurgulayan Özen, "Çubuk`un ülkemizin en fazla şehit veren ilçeleri arasında yer aldığı malumlarınızıdır. Artık, kan akmasın, Çubuk`lu analar ağlamasın, bebeler de yetim kalmasın diyoruz. En yakın zamanda kangren haline gelmiş terör belasından arındırılarak ülkemizde birlik-beraberlik ve kardeşliğin, huzur ortamının yeniden tesis edilmesini sabırsızlıkla istiyoruz. Bu nedenle gerek anayasa çalışmalarında ve gerekse barış süreci çalışmalarında başta Sayın Cumhurbaşkanımız, şahsınız ve Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımızı arz ediyorum. Anayasa ve barış sürecindeki yapılan çalışmaları desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

 

Çubuk Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Hatice Erkan ise, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kendilerinin gönüllü birer eğitim neferi olduklarını kaydeden Erkan, ``Yöneticilerimi ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ve tamamen gönüllü bayanlarımızın çabası ile açtığımız lokantamızdan elde ettiğimiz gelirle üniversite öğrencilerimize burs veriyoruz. Tamamen el emeği göz nuru ile ürettiğimiz ürünleri satarak elde ettiğimiz kazançla aylık 70 öğrencimizin her birine 100 TL burs veriyoruz. Hedefimiz bu sayıyı 150`ye çıkartmaktır. Her biri 50 yaşın üzerinde ve en fazla okuyanı liseye kadar okumuş, kendisi okuyamadığı için ilçenin çocuklarını okutmak için çaba harcayan bizler, sizlerin desteği ve katkısı ile inşallah hedefimizi tutturacağız" şeklinde konuştu.

 

Sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu anlatan Meclis Başkanı Çiçek ise, her iki derneğin de çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade ederek, çalışmalarına maddi ve manevi olarak her zaman yardımcı olacaklarını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiçek, özellikle Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin faaliyetinin özveri istediğinin altını çizerek, "Bu bir sosyal sorumluluk projesidir" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

12.05.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:35
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 16.4 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı