Delege Gündoğan Dedi.

Delege Gündoğan Dedi.

CHP Keçiören İlçe örgütünde üç adayın yarıştığı kongrede 169 oy alan Bülent Gündoğan ilçe başkanlığına seçildi.

CHP Keçiören ilçe 12. Olağan Kongresine CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülen Kuşoğlu, Yıldırım Kaya Ankara  milletvekili Nihat Yeşil, Tekin Bingöl, Murat Emir, Gamze Taşcıer, İl Başkanı Rıfkı Güvener, İlçe Başkanları, ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan İlçe Başkan Adayı Bülent Gündoğan bölgemiz ve ülkemiz ciddi sorunlarla boğuşmaktadır. Emperyalizmin bölgemizdeki mazlum halklara saldırıları yüzyıllardır sürdüğü gibi bugün de devam ettiğini,Bu büyük saldırının karşısında duracak irade; Dün Çanakkale de, Kurtuluş savaşında ve 1 Mart tezkeresinde Savaşa hayır diyen, İşgal kuvvetlerine ve tüm saldırılarına karşı ‘’Yurtta sulh Cihanda Sulh’’ diyen KUVAYI MİLLİYE RUHU VE CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR dedi.

Ülkemizin boğuştuğu ekonomik sorunlar giderek derinleşmekte; bu durum ise ailelerin parçalanmasına ve intiharlara yol açmaktadır. 18 yıldır süren AKP iktidarı ile adalet, özgürlük ve insan hakları sorunlarımız giderek büyümektedir. Dış politikadan, ekonomiye ülkemizde halkımızın sorunlarına çözüm üretebilecek tek siyasal parti, CUMHURİYET HALK PARTİSİ VE ONUN DEVRİMCİ KADROLARIDIR.

Bu göreve talibim Çünkü, İnsanların refah içerisinde eşit ve özgür yaşadığı güzel bir ülke, Yaşam alanlarımıza müdahale edilmeyen, mutlu bir şehir ve umutlu bir Keçiören hayalim vardı.

Keçiören’de partimiz içerisinde birçok farklı grup arasında küskünlükle r mevcut. Adaylık yoluna çıktığımızda tüm kırgınlıkları çözeceğimize söz vererek; birleşe birleşe kazanacağız diyerek devam ettik. kazanacağız derken bizim hedeflerimiz sadece kongre salonları değil. cumhuriyet halk partisi tarafından yönetilen bir Keçiören belediyesi, bir Türkiye cumhuriyeti devletidir.

Örgütsel eksikliklerin giderilmesi için gençlik kollarımıza özel projelerimiz mevcut, bu projeler arasında gençlerimiz için çeşitli kurslar, Yaz kampları ve eğitim bursları ayarlayacağız. İlçemizdeki gençliğin büyüyüp gelişmesi için onları geceleri direklerde bayrak asmak için kullanan yöneticiler değil, abi kardeş hukuku içerisinde onlara her alanda örnek olacağız.

Kadın kollarımızın büyüyüp gelişmesi için sağlıklı fiziki ortamlar ve ekonomik olanaklar sağlayacağız. Kadınlarımız ve gençlerimiz arasında büyük kucaklamayı sağlamak için Tüm küskünlükleri ortadan kaldırıp, herkesi eşit ve adil  bir şekilde örgütümüzle kucaklayacağız.

Partimizi Keçiören’de iktidar yapma konusunda samimiyim. Önce sizlerle kucaklaşmaya, sonrasında Partimizi Keçiören’de büyütüp iktidar yapmaya,Uğruna480 KM yürüdüğümüz hak, hukuk, adalet tezimizi, birliğimizi kardeşliğimizi keçiörende hayata geçirmeye talib olduğunu söyledi.

 

İl Başkanı Rıfkı Güvener, "Saray ve başka odaklar partimize komplo yapmaktan geri durmamaktadır. CHP'nin iktidara gelen yürüyüşünü engellemek için her türlü iftiradan, komplodan vazgeçmiyorlar. Kongrelerimiz iktidara yürüyüş kongreleridir" ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet değerlerinin iktidar tarafından yok edildiğine işaret eden Güvener, "Ülkemiz, tam monarşik bir sisteme geçmiştir. Tüm yetkileri tek adamın elinde toplamalarına rağmen ülkeyi yönetemiyorlar. Yargı; tarihinde hiç olmadığı kadar tarafsızlığını, bağımsızlığını yitirmiş durumda. Yürütme tam bir fiyasko" diye konuştu

Kuşoğlu konuşmasında Türkiye’de siyaset yapmanın, hele de muhalefet olarak siyaset yapmanın çok zorlaştığını belirterek kongreye katılanları “Bunun için hepinizi kutluyorum, teşekkür ediyorum, alınlarınızdan öpüyorum, hiç hafife alınacak bir konu değil” diyerek tebrik etti.

 “Sizler bizler hiçbir şahsi beklenti içinde olmadan siyaset yapıyoruz” diyen Kuşoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de 8 milyonu aşkın işsiz var. Bulgaristan’ın nüfusu 7,5 milyon. Bunların dörtte biri genç ve üniversite mezunu. Asgari ücretli sayısı 9 milyon. Mevcut çalışan sayısı 27-28 milyon. Asgari ücretinin altında maaş alan insan sayısı da 3 milyon. Türkiye’de orta sınıf yok oluyor. Orta sınıfın yok olması sadece ekonomik sonuçlar doğurmaz, orta sınıf en yaratıcı ve en dinamik sınıftır. Ekonomik ve kültürel anlamda da yaratıcıdırlar. Türkiye o dinamizmini kaybediyor, Türkiye yönetilemiyor.”



Anahtar Kelimeler: Delege Gündoğan .

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli