DELTA EMLAK GAYRİMENKULDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

DELTA EMLAK GAYRİMENKULDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

Faaliyet gösterdiği gayrimenkul sektöründe öncelikle Ankara daha sonra Türkiye´nin önde gelen ve güvenilir şirketleri arasında yer almayı ve toplam aktiflerin verimliliği ve karlılığı da göz önüne alarak dengeli bir şekilde arttırmayı hedefleyen Delta

Delta Emlak İnşaat Gayrimenkul Mamak NATO yolu şubesinin açılışına TBMM Eski İdari Amiri Aydın MHP Milletvekili  Ali Uzunırmak, Türk Boyları Konfederasyonu Gene Başkanı  Dur Hasan Koca, Haymana Belediyesi Başkan Yardımcısı  Savaş Kara, Mamak CHP ilçe yöneticilri ve Belediye Meclis üyeleri,  Türkiye İnsani Bilişim savunma Strateji Kurumu Başkanı Mehmet Bayır, Kırıkkale Ekmek Üreticileri Birliği Başkanı ve Akp il Bşk Yrd  Mehmet Özkan Çorumlu İş adamları Başkanı Kadir Akay Karspürçek Mahellesi Muhtarı Sayın Fatih Altuntaş, Yargıtay Savcısı Avukat Metin Kazan, Mili birlik Partisi Genel başkanı Aslıhan Ercan, Kara Kuvvetleri Lojistik Komtanı Albay Tamer Gökdemir, Prof Dr Gökhan Lafçı, iş adamları katıldı.

Yörük ve Türkmen Derneklerinin oluşturduğu Türkmen Federasyonları Başkanı Dur Hasan Koca Yaptığı konuşmada Türk İslam coğrafyasında Türkmenler kuraklık ve bazı nedenlerle bulundukları yerleri terketmek zorunda kaldıklarında, Ak saçlılar ve ak sakallılar toplanıyorlar biz dünyanın her yerine dağılacağız ama birbirimizi nasıl tanıyacağız diyorlar. Bir yaz günü yaz yağmuru dindiğinde yaşlı bir Türkmen anası ben birbirimizi nasıl tanıyacağımızı buldum diyor. Gök kuşağındaki renklerden Kırmızı; Bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü ve bayrağımızı, Yeşil; İnanç ve muradımızı, Sarı; Buğday başağını ve bereketi, Beyaz; saflığı ve sadeliği, Mor; hoşgörüyü temsil etsin diyerek bu renklerden oluşan bu kefiyeyi yapıyorlar. Bizim bu kefiyemizi Murat Kavuncu´ya takıyor ve bu iş yerinin önce Ankara´ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Ekmek Üreticileri Federasyon Başkanı ve Delta Emlak gayrimenkul ortaklarından Murat Kavuncu;  gayrimenkul sektörüne yön verme düşüncesi ile açılışı gerçekleştirilen Delta Emlak Gayrimenkul, gayrimenkul´ün her alanında, katma değeri ve standardı yüksek, yatırımcılarına ve ortaklarına en yüksek getiriyi sağlayan, müşteri memnuniyetinin en üst seviyede sağlandığı projeler gerçekleştirmeyi kendine misyon olarak belirledi.

Açılışta konuşan Haymana Belediye Başkan Vekili  Savaş Kara gayrimenkul danışmanlığının ve proje bazlı çalışmaların önemine değinerek “ Her geçen gün daha fazla önem kazanan gayrimenkul sektörüne de böyle değerli insanları görmek bu sektörün daha fazla güçleneceğinin açık göstergesidir. Ankara´nın gelişen ekonomisine Delta emlak gayrimenkulünde katkı sağlayacağını bilmek ve bu sektörde emin adamlarla ilerlemelerini görmek bizleri mutlu edecektir" dedi.

Gelen misafirlere; kuru pasta, çay, kahve ile meşrubat ikram edildi.



Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu