Demirci;;" Mamak Rant`a Değil Hizmete Oy verecek"

Demirci;;

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanlığı CHP Mamak Adayı Coşkun Torun ile birlikte seçime sayılı günler kala alan çalışmalarını değerlendirdi.

 . CHP`nin Mamak`ta bu dönem beklenen değişimi yaratacağının altını çizen CHP ilçe Başkanı Adnan Demirci; " Tüm kadrolarımız ile Mamak sokaklarındayız herkesin ortak sorunu eşit ve adaletli hizmet" dedi.

CHP Mamak İlçe Başkanı Adnan Demirci Mamak`ın şeffaf bir yönetime ihtiyacı olduğunu kaydederek bu seçim de CHP horoz dövüşünde yer almadık" dedi. Partimize zarar vermeden demokratik bir şekil de parti içinde belediye başkan adaylığı ve meclis üyeliği belirleme seçimlerinde demokratik bir yarışa imza attıklarını kaydederek, Mamak`ta bu dönem demokrasinin kazanacağının altını çizdi. Mamak`ta Güler yüzlü, genç, girişken, üretken ve herkese kapıları açık olan Mimar Coşkun Torun ile birlikte Mamak`ın vizyonunu değiştireceklerini ifade eden Demirci, bu seçim genel seçim gibi değil;  bu seçimde sokağına mahallesine gerçek hizmeti bekleyenlerin seçimi olacak. Yerel seçimi genel seçim politikası gibi göstererek, Hükümetin milyon dolarların üzerini kapamak adına mağduru oynadığını da kaydeden Demirci , Mamak halkı 5 yıldır yapılan ve yapılmayanların analizini çok iyi yapıyor. Bunun gereken cevabı  elbette sandıkta verilecektir" dedi.  

CHP Mamak İlçe örgütü olarak adayımız Coşkun Torun`a tüm gençlik kolları ve kadın kollarımız ile gece gündüz çalışmaktayız diyerek destek verdiklerini ifade eden Demirci ; " Gece astığımız bayraklar sabah toplatılıyorsa bu korkunun ifadesidir. Mamak`ta en güzel örneği  şöyle verelim Ak partiye yakın çevrelere yapılan hizmetler ile sadece görüşü sol olduğu bilinene mahallelere yapılan hizmetler aynımıdır ? , halkımız kendi karar versin. Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe örgütü olarak kimseyi ötekileştirmeden Mamak`ın her sokağına aynı eşit hizmet`in verileceğini sözünü veriyor bunu halkımıza anlatıyoruz" şeklinde konuştu.

Alan çalışmaların da Mimar Coşkun Torun ve partililerin her kapıdan bir şikayet aldıklarını kaydeden Demirci , şikayet edilen bir belediye yönetmek için değil ; CHP Mamak`ta sosyal demokrat kimse`nin adamı olmadan ilçesine hizmet alabilen bir ilçe olacak  diyerek bu yerel seçimde Mak2ın değil Mamaklıların kaderi eşit hizmet, yeni kullanılabilir projeler ile değişecek. Kızılay`a en yakın en sosyal, en fazla üretim sağlayan esnafın yüzünü güldürecek bir ilçe olmak için tüm kadrolarımızla ayrışmadan kimseleri ötekileştirmeden çalışacağız" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu  



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı