Dilman “Sincan´a Yeni Bir Bakış Açısı Kazandıracağız

Dilman “Sincan´a Yeni Bir Bakış Açısı Kazandıracağız

Saadet Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı Muhammet İbrahim DİLMAN yaptığı basın açıklamasında; Sincanlıların, Sincan´ın evladı olan bir ismi Belediye Başkanı olarak görmek istediklerine inandığını, yol, köprü, park ve otopark gibi hizmetlerin zaten bel

Muhammet İbrahim Dilman, 31 Mart seçimlerinde Sincan´ın bir evladı olarak önemli bir zafer kazanacağına inancının tam olduğunu, Sincanlı hemşerilerinin ne atamayla göreve gelen birini nede Sincan´da dahi oturmayan birisini kendilerine başkan olarak görmek istemeyeceklerini belirtti.

Dilman şu mesajları paylaştı:

“Biz İlçemizi ‘´ Hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur´´ diyerek yönetmeyeceğiz. Bir liralık çalışıp, bin liralık reklam yapanlardan olmayacağız. Bizim dönemimizde reklam panoları ve billboardlarda benim fotoğraflarımı değil yapılan hizmetlerin tanıtımlarını göreceksiniz.”

“İşi Ehline vereceğiz. Çünkü ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılır. Torpil ve kayırmacılığa asla eyvallah demeyeceğiz. ‘´Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım´´ diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği nitelik dışında hiçbir ayrım gözetilmeyecek.”

“Hesap Verebilir Ve Şeffaf Olacağız”

“Yolsuzluk ve israfa asla geçit vermeyeceğiz. İhaleleri yandaşlara dağıtmayacağız.  Kaynaklarımıza yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkıp, vatandaşımızın refah ve huzurunu artırmak için kullanacağız. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını doğrudan vatandaşımızın hizmetine sunacağız.

Hesap verebilir ve şeffaf olacağız. Yapılan bütün hizmetleri halkın gözleri önünde yapacak ve ilçemizde yaşayan herkesi yönetimde söz sahibi yapacağız.”

“Sincan Teknolojiyle, Sporla Ve Sanatla Ön Plana Çıkan Bir İlçe Olacak”

31 Mart seçimlerini kazanınca Sincan´a genç, dinamik, çalışkan ve aynı zamanda eğitimli ve ehil bir kadro ile yeni bir soluk ve yeni bir bakış açısı kazandıracağını vurgulayan Muhammet İbrahim Dilman, en çok önem verdikleri konulardan birisinin “Teknoloji” olacağını belirterek “İnşa edeceğimiz ‘Sincan Teknoloji Merkezi´nde genç mühendis ve mühendis adaylarımız alanlarıyla ilgili her türlü araştırma ve pratik çalışmayı yapabilecekler. Doğrudan üretime yönelik olacak bu merkezde alanında uzman usta isimler de eğitimler verecek. Sincan´ımız özellikle teknoloji konusunda örnek ilçe konumuna gelerek sadece Sincan´a değil ülkemize faydalı çalışmalara ev sahipliği yapacak.” dedi.

Başka bir önemli konunun ise spor olduğunu;  Sincan´da spor aktivitelerinin “merkezileşme anlayışı” yüzünden neredeyse yok olmak üzere olduğunu, mevcut belediye yönetiminin spor komplekslerini hala tek bir merkezde toplama peşinde olduğunu ve sporun sokaktan alınarak öldürüldüğünü belirten Dilman; “Biz Allah´ın izniyle yönetime geldiğimizde sporu her mahalleye götüreceğiz. ‘´Aktif Yaşam Alanları´´ adı altında her genç oturduğu evin çok yakınında ücretsiz halı saha, basketbol sahası ve tenis kortu gibi spor alanları görecek. Bu sayede bilgisayar, tablet ve telefon başına hapsolan çocuklarımızı ve gençlerimizi oradan kurtarıp adeta yeniden sporla tanıştıracağız.” yorumunu yaptı.

Dilman; “Sanata ve sanatçıya değer verecek, destek olacağız. Tiyatro salonlarında sektörün duayen isimlerinin oyunları sergilenecek. Ayrıca üzülerek söylüyorum ki Sincanımızda bir sinema salonu dahi yok. Sinemada film izlemek isteyenler çevre ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bunun da önüne geçecek ve en kısa sürede Sincan´ımıza sinema salonları kazandıracağız… Sokak sanatını da unutmadık. Oluşturacağımız sanat sokaklarında sanatını icra etmek isteyen sokak sanatçılarımıza da belli noktalar belirleyerek destek olacağız.” dedi.

Biz Sincan´a Geleceği Getireceğiz!

Dilman; “Allah´ın izniyle bizim dönemimizde Sincan teknolojiyle, sporla ve sanatla ön plana çıkan bir ilçe olacak. Bizim tüm projelerimiz Sincan´a değer katacak ve yeni bir anlayış kazandıracak projelerdir. Yol, köprü, park ve otopark gibi hizmetler zaten belediyenin yapmak zorunda olduğu çalışmalardır. Bu çalışmaları büyük projeler diye anlatarak sanki birer lütufmuş gibi sunanlar bilsinler ki o dönem kapandı. Bizim dönemimizde yolundan parkına, köprüsünden otoparkına ve ulaşımına kadar her çalışma ihtiyaca göre en güzel şekilde zaten yapılacak. Bu bizim zaten vazifemiz. Ve inşallah yönetim dönemimizde hem bu hizmetleri hem de vadettiğimiz gerçek projeleri bir bir gerçekleştirip Sincan´ımızı bambaşka bir seviyeye taşıyacağız. Biz Sincan´a Geleceği Getireceğiz!” mesajını verdi.

 

 



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli