Doğan ‘´Başkanlığa Yine Adayım Dedi´´

Doğan   ‘´Başkanlığa Yine  Adayım Dedi´´

13 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak olan Sincan MHP İlçe Başkanlığı kongresi öncesinde basınla bir araya gelen İlçe başkanı Altuğ Barış Doğan yürüttüğü ilçe başkanlık görevine yeniden aday olduğunu açıkladı.

1991-95 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünü mezunu Doğan Zonguldak Ülkü Ocakları´nın kuruluşunda bulunan 1995-98 yılları arasında yine Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler İktisat Yüksek Lisans ekonomi mastır yaptığını, 2006 yılında MHP Sincan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliği  2009-2012 yılları arasında Ankara İl Yönetim kurulu üyeliği,MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 2.Dönem mezunu Akabinde 2015 yılında tekrar Sincan İlçe yönetimine girerek, İlçe Başkan vekili ve Teşkilat başkanlığı görevinde bulunan Doğan 5 Mart 2016 tarihinde boşalan ilçe başkanlığına seçildiğini ifade etti.

Göreve geldiğinden bu güne çalışmaları neticesinde Sincan da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadıklarını Sincanlı hemşerilerinin teveccühünü kazandıklarını dile getirdi.

 Doğan Tüm Sincan´ımızda ayak basmadık yer bırakmadıklarını, mahalle statüsüne geçirilen köylerimizde, bölgelerimizde sayısız programlar yaptıklarını, vatandaşlarımızın iyi günde kötü günde yanlarında olmaya çalıştıklarının altını çizen  Doğan önce Ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir anlayışla ülkemizin en zor günlerinde farkını ortaya koyan adı gibi DEVLET olan bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin emrinde çalışmak, kendisine yol arkadaşlığı yapmak, birlikte anılmak, bizim için şeref olmuştur. Bugüne kadar bu şerefle hareket ederek, liderimizin yolunda nasıl yürüdüysek, bugünden sonra da Liderimizin emrinde görev almak adına 13 Ağustos Pazar günü yapılacak 12. Olağan Genel Kurulumuzda, MHP Sincan İlçe Başkanlığı´na aday olduğumu sizlerle paylaşıyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi.

 



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli