Doğan;´´Hiç Kimseyi Göz Ardı Etmeyeceğiz´´

Doğan;´´Hiç Kimseyi Göz Ardı Etmeyeceğiz´´

MHP Sincan İlçe başkanlığından istifa eden Sabri Can´ın yerine getirilen yönetim kurulu üyesi Altuğ Barış Doğan kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerinde MHP yi iktidara taşıyacaklarını söyledi.

Ötekileştirme Yok

Sincan MHP İlçe Başkanı Altuğ Barış Doğan gazetemize yaptığı açıklama “MHP İlçe Teşkilatı olarak kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan ve herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda hiçbir engel tanımadan inandığımız değerler çerçevesinde şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yılmadan usanmadan çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağını belirten Doğan;  Kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade ederek,  “Mensubu olmaktan onur duyduğum ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin bir neferi olarak şahsıma layık görülen bu görevde bayrağı daha ileri taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Başlatmış olduğumuz bu gönül  seferberliğinin  devam edeceğini söyledi.

Hiç Kimseyi Göz Ardı Etmeyeceğiz.

Doğan Sincan´da son on yıldır yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu vurgulayarak  şu veya bu sebeple partimizden uzaklaşmış partililerimizi kazanmak ve Sincanlı hemşerilerimizi partimizde ağırlayarak üye sayımızı artırma çalışmalarına başlayacağız. Bunun yanı sıra partimizde görev yapmış  partili büyüklerimizi bir araya getirerek ilçe yönetim kurulu gibi görev yapacakları komisyonlar danışma kurulları kurarak nüfusu  beş yüz bine yaklaşan ilçemizde geniş bir ağla hiç bir kimseyi göz ardı etmeden herkese ulaşmak ve 2019 seçimlerinde  iyi bir belediye başkan adayı ile partimizi iktidar yapmak  ve halkımıza hizmet etmek olacaktır dedi.

Teorikte var Pıratikte Yok!

Sincan belediyesinin çalışmalarına da değinen Doğan;İktidarın üçü bir arada olsun anlayışı ile göreve geldiğinden bu yana sadece kapısından çöpü almakla, mevcut parkları yenilemekle belediyecilik olmadığını, belediye başkanının  teorik olarak inşaat bölümü öğretim görevlisi olduğunu  fakat uygulamada yetersiz olduğunu ve Sincan halkımıza hiç bir yatırımın yapılmadığını söyledi. Sincan da ileriye dönük istihdam yaratacak bir proje üretilmediğini belirtti.Ayrıca proje ve yatırım yapmayı bırak Sincanlıya hizmet edecek geniş  tüm birimleri içerisinde barındıran Sincana yakışır Metropol Kent anlayışına uygun bir belediye hizmet binası bile yapamadığını belirtti.

 



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı