DP GENEL BAŞKANI UYSAL: "TÜRKİYE ORGANİZE BİR YAĞMA ÇETESİNİN ELİNDE REHİN"

DP GENEL BAŞKANI UYSAL:

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal "Türkiye, organize bir yağma çetesini elinde rehindir. Türkiye’de, Anadolu’nun Moğol istilasında gördüğü en büyük yağma hareketiyle karşı karşıyayız." dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Ankara il kongresinde konuştu. Gültekin Uysal, "Türkiye, organize bir yağma çetesini elinde rehindir. Türkiye’de, Türk tarihinin gördüğü, Anadolu’nun Moğol istilasında gördüğü en büyük yağma hareketiyle karşı karşıyayız. Milli güvenliği tehdit eder hale gelmiş bu yolsuzluk ve usulsüzlüklerle milyonlarca insanımızı yoksulluğa mahkum edeceksiniz, bir de elinizi kolunuzu sallaya sallaya hesap vermeden yürüyerek gideceksiniz… Ne kadar günahkar varsa hepsi eninde sonunda hesap verecek." dedi.

Gültekin Uysal, şunları söyledi:

YARINLARIMIZ İPOTEK ALTINA ALINDI

"Maalesef bugün Türkiye, organize bir yağma çetesini elinde rehindir. Kendi evlatlarının geleceklerini 84 milyonun geleceğinden evla görenlerin elinde rehin vaziyettedir. Ülkenin kaynakları, adeta bir parti olmaktan çıkmış, bir kişinin fun clup’ı haline gelmiş ve organize bir yağma çetesinin elinde, 20 yıldır Cumhuriyet’in birikimleriyle beraber yarınlarımız ipotek altına alındı.

DEVLETİN KURUMLARI, DERİNLİĞİ YOK EDİLMİŞTİR

Üzülerek ifade ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en büyük buhranıyla karşı karşıyadır. ‘Devleti ele geçireceğiz’ diyerek çıkılan bu yolda ortaya konulan dönüşüm programlarıyla beraber devletin kurumları, derinliği yok edilmiştir. Bir kişinin şahsında, ‘Türkiye, meydan okumalarla karşı karşıyadır’ denilerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi adı altında bir keyfi rejim inşa ettiniz. İşte bu keyfi rejimin tabii çıktısı, 10 milyona yakın genç işsizlik tanımı içerisinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının işsiz kalmasıdır.

NE KADAR GÜNAHKAR VARSA HEPSİ HESAP VERECEK

Türkiye’de, Türk tarihinin gördüğü, Anadolu’nun Moğol istilasında gördüğü en büyük yağma hareketiyle karşı karşıyayız. İşte bu yanlışları yapanlara, birileri istiyor ki gülücük saçalım. Gülücük saçacak falan değiliz. Milli güvenliği tehdit eder hale gelmiş bu yolsuzluk ve usulsüzlüklerle milyonlarca insanımızı yoksulluğa mahkum edeceksiniz, bir de elinizi kolunuzu sallaya sallaya hesap vermeden yürüyerek gideceksiniz… Ne kadar günahkar varsa hepsi eninde sonunda hesap verecek."



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli