EĞİTİM İSTİHDAM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

EĞİTİM İSTİHDAM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 3. Eğitim İstihdam ve İşbirliği Protokolünü Polatlı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erol Ünal´la imzaladı.

 Polatlı OSB Toplantı Salonunda yapılan imza törenine Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer,  Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya başta olmak üzere   Polatlı´da faaliyetlerini yürüten tüm oda dernek başkanları  ile Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Polatlı Belediyesiyle POSB arasında imzalanan eğitim istihdam işbirliği protokolü sonrasında  meslek edindirme kurslara açılacak. Kurs sonunda başarılı olanlar POSB´deki işyerlerinden istihdam edilecek.

 İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya AR-GE İstihdam Merkezi aracılığıyla 3000´den fazla insanın iş bulmasına katkı sağladıklarını, Polatlı insanının iş sahibi olmasından mutlu olduklarını söyledi.  Başkan Yıldızkaya, ‘´ Belediyecilikte  rutin hizmetlerin  yanında insanımızın daha rahat daha müreffeh yaşaması için  çalışmalar yürütüyoruz.  İnsanımızın sorunlarına çözümler bulmak için çalışmalar yürüttük ve AR-GE İstihdam Merkezini kurduk ve iş isteyen insanlarla işi buluşturan bir yapı oluşturduk.  3000´den fazla insanımızın iş bulmasını sağladık. Mesele şehrimize değer katmak, Şehrimizin insanlarının yaşamına katkı sunmak ve insanımızın evine ekmek götürmesine vesile olmaktır. Biz Polatlı´da işsizliğin sonlandırılmasına yönelik yaptığımız çalışmalarla hemşerilerimizi mutlu ettiğimize inanıyoruz. Hemşerilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.´´ dedi.

POSB Başkanı Erol Ünal ise ‘´Belediyemizin Bölgemizdeki OSB´lerle eğitim ve işbirliği protokolleri imzaladı. 3. Protokolü bizimle imzaladılar. ‘Polatlı´daki işsizliği nasıl en aza indirebiliriz´i araştırıyor ve bu yönde çalışmalar yürütüyoruz.´´ İfadelerini kullandı.

  Daha sonra Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı OSB Başkanı Erol Ünal arasında Eğitim İstihdam İşbirliği Protokolünü imzaladı.



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli