Elmadağ Belediyesi tarafından yapılan ?Şehitler Derneği Binası? açılışı yapıldı.

Elmadağ Belediyesi tarafından yapılan ?Şehitler Derneği Binası? açılışı yapıldı.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin?in talimatları sonucu, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü inşaat Ekiplerince yapılan Elmadağ Şehitler Derneği Dernek Binası açılışına; Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, İlçe Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Garnizon Komutanı Ahm

 Başkan Şahin Söz Verdi, Bu anlamlı Günde Sözünü Yerine Getirdi.

Elmadağ Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’den, mevcut dernek binalarının yetersiz olduğunu ve bu konuda destek beklediklerini belirtmişlerdi. Başkan Şahin bu isteklerine olumlu cevap vererek, yeni bir dernek binası yapılması için talimat verdi. Talimat sonrası Belediye Ekipleri tarafından tamamlanan yeni dernek binasının açılışı yapılarak,  anahtarı Dernek Başkanı Ahmet Gündem’e teslim edildi.

Yeni Dernek Binasında, Engelli Rampaları Unutulmadı.

50 m2 büyüklüğünde, içerisinde toplantı odası, misafir odası, mutfağı ve lavabosu olan dernek binasına engelliler için de rampa yapılması unutulmadı. Vatanı için canını feda eden aziz şehitlerin fotoğrafları da dernek binasında yerlerini aldı. Çevre düzenlemesi çalışmaları sonucu, çiçekler ve ağaçlar ile yeşil bir görüntü oluşturan, kış şartlarına karşı da ısı yatılım ile korunan Şehitler Derneği, Şehit ailelerinin hizmetine sunuldu.

Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sevgi ve saygılar.

Açılışta konuşma yapan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Vatanı, milleti uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin, bizlere emanet ettiği ailelerinin isteklerini yerine getirmenin onurunu yaşıyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor bu vesile ile de Ülkemizin, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum .”dedi

Dernek Başkanı Gündem’den Başkan Gazi Şahin’e Teşekkür.

Bu yeni binadan önce yine Başkan Gazi Şahin tarafından tedarik edilen binada dernek bürolarını açtıklarını belirten Elmadağ Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Dernek Başkanı Ahmet Gündem; “ Bizlere bu güzel binayı yaptırarak, her zaman yanımızda olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin’e hem şahsım hem ise derneğimin adına teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı