Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

2 yıl önce eğitim ve öğretime açılan Elmadağ Polis Meslek Yüksek okulu ilk mezunlarını verdi. 1.Dönem mezunu 495 Polis ve aileleri mezuniyet coşkusu yaşadılar.

 Polis Okulu bahçesinde yapılan mezuniyet törenine İç İşleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal, İlçe Kaymakamı Resul Kır, İlçe Belediye Başkanı Gazi Şahin, Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Atilla Korkmaz, Okul Müdür Yardımcıları, İlçe Daire amirleri, yeni polisler ve aileleri katıldı.

 

Görevlerini kanunlar çerçevesinde en iyi şekilde yerine getireceklerine olan güvenimiz ve inancımız tam.

Törenin açılış konuşması Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Atilla Korkmaz tarafından yapıldı. Korkmaz; Polis Meslek Yüksek okulumuzda, çağdaş eğitim anlayışıyla yetiştirilmiş, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, milletine hizmeti kutsal bir görev sayan, demokrasiyi özümsemiş, bilgili, ahlaklı, sinesi vatan ve insan sevgisiyle dolu pırıl pırıl olan 1. Dönem mezunu 495 genç polisimizi görevlerine uğurlamanın sevinci ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Atilla Korkmaz; “ Okulumuzda aldıkları eğitimler sonucunda bugün mezun olarak, teşkilatımız da görev alacak genç meslektaşlarımızın şartlar ne olursa olsun, yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet sevgisi ile görevlerini kanunlar çerçevesinde en iyi şekilde yerine getireceklerine olan güvenimiz ve inancımız tamdır.” dedi. Son olarak genç polislere yolunuz ve bahtınız açık olsun, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

İç İşleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’de yaptığı konuşmada, genç polislere başarılar dileyerek ; “İki yıl önce açılış coşkusunu yaşadığımız bu alanda sizlerin mezuniyet sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.

Vatanımızın, Milletinin huzuru sizlere emanet
Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “Polis memurluğunun zor bir görev olman yanı sıra bir o kadar da onurlu bir görevdir. İki yıl boyunca aldıkları eğitimleri, vatanının ve milletinin huzurunu sağlamak için uygulayacak olan genç polis kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi. Tören alanını dolduran ailelerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Şahin; “ Eğitim de aile, öğrenci ve okul ilişkisi çok önemlidir, yani ailenin desteği tam ve daim olmalıdır. Ülkemizin farklı noktalarından İlçemize, genç polislerimizin yanına gelen siz değerli vatandaşlarımızı çocuklarının başarısından dolayı kutluyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Okul derecesinde başarılı olan öğrencilere okul yönetimi ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Dönem birincisi Mehmet Rıfkı Abuzeroğlunun yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından, marşlar eşliğinde tören geçidi yapıldı. Tören geçidinin ardından tören son buldu.
Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı