Elmadağ?a ?SANAYİ SİTESİ? Müjdesi

Elmadağ?a  ?SANAYİ SİTESİ? Müjdesi

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçenin gelişimi ve değişimi için hazırladığı projeleri tek tek hayata geçirerek, İlçeye yeni bir hizmet ve hizmete bağlı istihdam kazandırmaya devam ediyor.

 Belediye Başkanı Gazi Şahin; “Belediye Meclisimizin 2009/297sayılı kararı ile Kurtuluş mahallesi sınırları içerisinde Belediye hizmet alanı, Kentsel servis alanı, Mezbahane ve Küçüksanayi sitesine ait imar planı teklifi oy birliği ile kabul edilmiş ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin 14.05.2010 gün ve 1504 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Planlanan alanın tamamının hazine arazisi olması nedeniyle tapu tescil işlemleri Milli Emlak Genel Müdürlüğü adına yapılmış olup, Küçük Sanayi Sitesi olarak kullanılacak 24.843 m² lik alanın 4706 sayılı kanun uyarınca harca esas değer üzerinden Belediyemize satışı talep edilmiştir.”dedi.

 

Başkan Şahin; “Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Başbakanlık onayına müteakip, Belediye Meclisimizin 2013/102 sayılı kararı gereği, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Küçük sanayi sitesinin bizzat Belediyemizce yaptırılmak taahhüdü ile satın alınmış ve tapular Belediyemiz adına alınmıştır.”dedi.

“ Seçim döneminde halka verdiğim sözleri tek tek yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum.”

2009 yerel seçimlerinde, vatandaşlara verdiği vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gazi Şahin; Kentsel yaşam kalitesini ve ekonomik hareketliliği arttırmak amacıyla planladığımız bu projemizle, Kent içinde dağınık şekilde yerleşmiş ve elverişsiz çalışma koşulları altında çalışan imalatçı ve onarımcı küçük sanayicilerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve daha iyi imkânlar sağlanarak, dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde çalışma ortamı oluşturmak ve istihdamı arttırmak olduğunu belirtti. 

Başkan Şahin; “Bahse konu alan üzerinde altyapı çalışmaları ile birlikte mimari proje çalışmaları ve hazırlıklarına başlanılmıştır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Haber: Emine Mercan

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu