Elmadağ?da doğalgaz kullanımı hızla yaygınlaşıyor.

Elmadağ?da doğalgaz kullanımı hızla yaygınlaşıyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin?in, Başkent Doğalgaz A.Ş. ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda, İlçe halkının doğalgaz aboneliklerinde kolaylık sağlamak amacıyla Elmadağ Belediyesi içerisinde kurulan Doğalgaz Abonelik Merkezi vatandaşlara hizmet ver

 Elmadağ’da Doğalgaz Kullanımı Gün Geçtikçe Artıyor.

 

Elmadağ Doğalgaz Abonelik Merkezinden alınan bilgilere göre 5.500 metre politen,17 km çelik ana hat,25 km servis hatlı politen ile 1.550 adet servis hattı çekilmesi sonucunda, Elmadağ’da doğalgaz kullanımı gün geçtikçe artarak, 2013 yılı Ağustos ayı itibari ile abonelik işlemlerini yaptıran 7.378 vatandaş doğalgaz kullanmaya başladı. Abonelik işlemleri yaptıracak olan ev sahiplerinin Belediye hizmet binasında bulunan doğalgaz abonelik merkezine, tapu, kimlik fotokopisi ve onaylı doğalgaz proje numarası ile müracaat etmeleri gerekirken, kiracıların ise kira sözleşmesi, kimlik fotokopisi ve onaylı doğalgaz proje numaraları ile müracaat ederek abonelik işlerini yaptırabilecekleri bildirildi.   

"Halkımız en güzel hizmetlere layıktır.”

İlçemizde doğalgaz servis hattı çekilen ve tesisat projeleri onaylanan vatandaşların, Ankara’ya kadar gitmelerine gerek kalmadan, sıra beklemeden doğalgaz abonesi olabildiklerini belirten Başkan Gazi Şahin; "Biz Belediye Başkanları olarak; hem insani, hem idari noktada yapıcı tavır ve davranışla, diyalogla hizmetin gelmesini sağlarız, eylemlere göre, şikâyetlere göre iş yapmayız, İlçemize hizmetleri getirirken Halkımızın ihtiyaç ve gereklilik analizini yaparak planlar yaptırıp, zamanı gelince de uygulamaya koyarız. Belediyecilik ve şehircilik anlayışımızı, hiç kimseden bir talep gelmese dahi, doğru hizmetlerin, doğru yatırımların, doğru altyapıların ve makul şehirciliğin gereklerini yerine getiririz. Halkımız, insanlarımız en güzel hizmetlere layıktır, biz onlara layık oldukları hizmeti sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz."dedi.

Başkan Şahin; İlçemize yapılan hizmetlerde, yaptığımız çalışmalarda, bizlere destek veren bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.”dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı