Elmadağlı Bayanların El Emekleri

Elmadağlı Bayanların El Emekleri

Elmadağ Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan Elmadağlı ev hanımları, el emekleri ile yaptıkları göz nuru döktükleri çalışmalarını yılsonu sergisinde görücüye çıkarmanın heyecanını yaşadılar.

Serginin Açılış Kurdelesini ilçe Protokolü Kesti

Hasanoğlan mahallesinde Elmadağ İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından geçen yılın Kasım ayında açılan, dekoratif ahşap süsleme ve takı tasarımı, ev tekstili ve el nakışları kursuna katılan 60 bayan kursiyer tarafından hazırlanan çalışmalar, Hasanoğlan Fatih Lisesi Konferans salonunda sergi edildi. Serginin açılış kurdelesini İlçe protokol üyeleri beraber kestiler.

 

 

Kursa katılın iş bulmada avantajı yakalayın.

Bayanların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve meslek sahibi olabilmeleri açısından açtıkları kursların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven; “ Bundan önce açtığımız çeşitli kurslarda başarılı olarak sertifika alan kursiyerlerin birçoğu iş bulmakta avantajlı konuma gelip iş sahibi oldular” dedi. En önemlisi ise kurs ortamındaki birlik ve beraberlik, diyen Müdür Mehmet Güven; “ Kurs hocalarınıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Resul Kır’a ve İlçe Belediye Başkanımız Gazi Şahin’e kurumumuz ve kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.  

 

 

Başkan Şahin; “Boş zamanlarınızı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılarak en güzel şekilde değerlendiriyor olmanız gerçekten çok güzel bir seçim”

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra yapılan çalışmaları tek tek büyük bir hayranlıkla inceleyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, emeklerinden dolayı bütün kursiyerleri tebrik ve teşekkür etti. Ev ekonomisine de destek olan siz bayan hemşerilerimi canı yürekten kutluyorum diyen Başkan Gazi Şahin; “ Boş zamanlarınızı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılarak en güzel şekilde değerlendiriyor olmanız gerçekten çok olumlu bir hareket. Kursları başarılı bir şekilde bitiren kursiyerler alacakları sertifikalar ile meslek sahibi olduklarını kanıtlayacaklar. Hepinizi özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum ” dedi.

 

 

Kursiyerlerin birçoğu iş bu avantajlarını kullanarak iş sahibi oldular.

Bayanların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve meslek sahibi olabilmeleri açısından açtıkları kursların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven; “ Bundan önce açtığımız çeşitli kurslarda başarılı olarak sertifika alan kursiyerlerin birçoğu “iş bu” avantajlarını kullanarak iş sahibi oldular” dedi. En önemlisi ise kurs ortamındaki birlik ve beraberlik, diyen Müdür Mehmet Güven; “ Kurs hocalarınıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Resul Kır’a ve İlçe Belediye Başkanımız Gazi Şahin’e kurumumuz ve kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu