ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

Altındağ'ın önemli bir ihtiyacı olan Engelsiz Yaşam Merkezi çok yakında hizmete açılıyor. Tesiste son hazırlıklar tamamlandı.

Engelsiz Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Elmas Esra Ceceli ile birlikte Karapürçek'te hizmete açılacak merkezde incelemelerde bulundu. Merkezdeki son hazırlıkları kontrol eden Başkan Balcı, açılışı özel gereksinimli bireyler ve aileleri tarafından sabırsızlıkla beklenen Engelsiz Yaşam Merkezi’nin tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi. 

"MODERN BİR DONANIMA SAHİP" 

Merkezin kapılarını açmasının ardından, hayatın engelli bireyler için çok daha kolaylaşacağını belirten Başkan Balcı, "İçerisinde oyun, uyku ve etkinlik odası, duygusal rahatlama bahçesi, fizyoterapi odası, kütüphane, sesli okuma odası, atölyeler, spor salonu, yemek salonu gibi daha birçok etkinlik alanını barındıran merkezimiz, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir donanıma sahip olacak. Altındağ'da yaşayan engelli vatandaşlarımız ve onların aileleri için hayat inşallah daha da kolaylaşacak." dedi.

"HEDEFİMİZ ENGELSİZ ALTINDAĞ"

Altındağ'da göreve başladıkları ilk günden itibaren mesainin önemli bir bölümünü engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için kullandıklarının altını çizen Balcı, "Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız proje, engelli çocuklarımız için Engelsiz Park yapmak oldu. Bunların yanında; akülü araç şarj istasyon merkezleri, kurduğumuz Engelsiz Destek Merkezimiz, ücretsiz E- KPSS kurslarımız ve Engelsiz Spor Merkezimiz gibi yatırımlarla her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk. Bizim hedefimiz bütün bunlarla engelsiz bir Altındağ inşa etmek…" ifadelerini kullandı.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin gà ¼venliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.
Bu e-postanın muhatabı olmamanıza rağmen size ulaşmış olması halinde e-postayı derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.
 



Anahtar Kelimeler: ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı