ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE SONA YAKLAŞILDI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE SONA YAKLAŞILDI

Altındağ'da Engelsiz Yaşam Merkezi çok yakında açılıyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, AK Parti Ankara milletvekili Lütfiye Selva Çam ile birlikte, merkezde incelemelerde bulundu.

Altındağ Belediyesi tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi projesi, çok yakında kapılarını açıyor. Merkez, özel gereksinimli bireyler ve aileleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile birlikte, merkezdeki son hazırlıkları gözden geçiren Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, merkezin engelli bireylerin hayatına katacağı değer hakkında da bilgi verdi. Başkan Balcı, merkezin çok yakında faaliyete geçmesi için büyük bir hızla çalıştıklarını belirtti. 

“HEDEFİMİZ ENGELSİZ ALTINDAĞ…” 

Merkezin kapılarını açmasının ardından, hayatın engelli bireyler için çok daha kolaylaşacağını söyleyen Başkan Balcı, "İçerisinde oyun, uyku ve etkinlik odası, duygusal rahatlama bahçesi, fizyoterapi odası, kütüphane, sesli okuma odası, atölyeler, spor salonu, yemek salonu gibi daha birçok etkinlik alanını barındıran merkezimiz, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir donanıma sahip olacak. Altındağ'da yaşayan engelli vatandaşlarımız ve onların aileleri için hayat inşallah daha da kolaylaşacak" dedi.

“NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ”

Altındağ'da göreve başladıkları ilk günden itibaren, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarının altını çizen Balcı, "Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız proje, engelli çocuklarımız için Engelsiz Park yapmak oldu. Bunların yanında; akülü araç şarj istasyon merkezleri, kurduğumuz Engelsiz Destek Merkezimiz, ücretsiz E- KPSS kurslarımız ve Engelsiz Spor Merkezimiz gibi yatırımlarla her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk. Bizim hedefimiz bütün bunlarla engelsiz bir Altındağ inşa etmek… Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı