Erhan Ulugöl: "Toplumcu Belediyecilik Anlayışıyla Yenimahalle'ye Hizmet Etmek İstiyoruz"

Erhan Ulugöl:

Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Ulugöl, son dönemde yapılan kaldırım çalışmalarına dikkat çekerek, belediyeciliğin sadece kaldırım değiştirmekle sınırlı olmadığını ifade etti.

Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Ulugöl, son dönemde yapılan kaldırım çalışmalarına dikkat çekerek, belediyeciliğin sadece kaldırım değiştirmekle sınırlı olmadığını ifade etti. Ulugöl, Yenimahalle'de gerçek hizmet için toplumcu belediyecilik anlayışına ihtiyaç olduğunu belirtti.

TOPLUMCU BELEDİYECİLİK MODELİ

Tunceli Ovacık'ta uygulanan toplumcu belediyecilik modeline dikkat çeken Ulugöl, "Yenimahalle'nin bu anlayışla tanışması gerektiğini" vurguladı. "Yenimahalle'nin potansiyelini kullanarak halkımızla birlikte projeler geliştirmeliyiz." diyen Ulugöl, bu anlayışın Yenimahalle'de uygulanabileceğine inandığını belirtti.

HALKIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERMEK

Erhan Ulugöl, Yenimahalle'nin daha yaşanabilir, halkın ihtiyaçlarına cevap veren, sosyal ve kültürel anlamda zenginleşmiş bir ilçe olması için çalışacaklarını ifade etti. "Amacımız, Yenimahalle'yi hem fiziksel hem de sosyal altyapı anlamında daha ileriye taşımak. Toplumcu belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz." dedi.

YAPILAN İYİ HİZMETLERİN ÜZERİNE KOYMAK

"Tabii ki güzel çalışmalar da yapıldı. Örneğin, yüzme havuzları, kreşler, hizmet binaları, park ve sosyal donatı alanları gibi. Ancak, bu alanlarda özel işletmelerin hizmetlerinin daha makul fiyatlarla halka sunulması gerektiğini" vurgulayan Ulugöl, gençlerin düğün ve nişan organizasyonları için yüksek maliyetlerle karşı karşıya kaldığını ifade etti.

İSTİHDAM VE İŞSİZLİKLE MÜCADELE

"İstihdam yaratmak için projeler geliştirmek, bölgedeki küçük ve büyük sanayi tesisleriyle işbirliği yaparak işsizlik oranını düşürmek istiyoruz." diyen Ulugöl, Yenimahalle halkının sosyalleşmeye ayırdığı bütçenin külfetini azaltma amacında olduklarını belirtti.



Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu