Erol Günaydın Yenimahalle?de ölümsüzleşti

Erol Günaydın Yenimahalle?de ölümsüzleşti

Ankara Yenimahalle Belediyesi geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz ünlü tiyatro sanatçısı Erol Günaydın adına yaptırdığı parkı hizmete açtı.

 Ankara Yenimahalle Belediyesi geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz ünlü tiyatro sanatçısı Erol Günaydın adına yaptırdığı parkı hizmete açtı.
Yeşil alan ve park çalışmaları ile Yenimahalle’yi yeşile boyayan Yenimahalle Belediyesi yeni bir parkın açılışına daha imza attı. Türkkonut Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve Ekim ayında hayatını kaybeden Türk Tiyatrosu’nun büyük ismi Erol Günaydın’ın ismi verilen park hizmete açıldı

Açılışa, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Çayyolu Platformu yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Konuşmasında Erol Günaydın’ın adını Yenimahalle’de bir parkta yaşatacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Yaşar, “Günaydın Ailesi çağdaş ve kültürlü bir ailedir. Türk kültürünün gelişmesine büyük katkıları olmuştur. Çağdaş Türkiye’nin başkentinin bu çağdaş semtine usta tiyatrocumuzun adını vermekten mutluluk duyuyorum” dedi. 

“Siyaset halka dokunma sanatıdır” 

“Siyaset halka dokunma, halka hizmet etme sanatıdır” diyen Yaşar sözlerine şöyle devam etti: “Önemli olan devletin kaynaklarını halkın yararına kullanmak; demokrasinin kurallarını sözle değil eylemle yaşatabilmektir. Dört senede 99 parkın yapımını tamamladık; 1 milyon 150 bin metrekare yeşil alanı kazandırdık. Birkaç aya kadar da Alacaatlı’ da yeni mesire alanının açılışını gerçekleştireceğiz” 

“Verdiğimiz sözleri tuttuk” 

“Sokağa çıktığımda halkımızı çok rahat kucaklayabiliyorum çünkü verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geriye baktığımızda hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize. Hedefimiz çağdaş medeniyetler seviyesidir ve gücümüzü de Atatürk’ten alıyoruz” 

CHP Milletvekili Sinan Aygün ise konuşmasında başarılı çalışmalarından dolayı Fethi Yaşar’a teşekkür etti ve gelecek dönemde de Yaşar’ı başkan görmek istediklerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

16.05.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:41
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli