Etimesgut CHP`de Zafer Yeşilgül Konuştu

Etimesgut  CHP`de Zafer Yeşilgül Konuştu

"Aynı yere iki kere çakılan çivinin de bir faydası olmaz"

"Aynı yere iki kere çakılan çivinin de bir faydası olmaz"

Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut Belediye Başkan aday adaylığını Etimesgut İlçe Başkanlığı önünde geniş katılımlı toplantı ile  açıklayan  Zafer Yeşilgül 2014 Yerel Seçimleri için oldukça iddialı konuştu.

Ankara’nın en hızlı büyüyen ilçesi Etimesgut’ta CHP’li belediye başkan aday adayı Zafer Yeşilgül Etimesgut`ta iddialı olduğunu kaydederek  Ben Türkiye’yi ve Türk halkını çok iyi tanıyorum. Türkiye’yi tanımak Ankara’ yı tanımaktır. Ankara’ yı tanımak Etimesgut’u tanımaktır" dedi.

Çocuk yaştan beri iş yaşamına atıldığını kaydeden Zafer Yeşilgül Lise yıllarında tartıyla adam tarttım, kendime ait olan bisikleti kiraya verdim. O dönem için para kazanamadım hatta bisikletten bile oldum ama ilerisi için ticari bir tecrübe kazandım. Aileme daha iyi bir yaşam sunabilmem adına cumartesi ve pazar gibi sınırlı olsa da ticaretten hiç kopmadım" dedi.

Yaklaşık 23 yıl Türk Hava Kuvvetleri’nde HAVA Trafik Kontrolörü olarak görev yaptığını söyleyen Yeşilgül,eşindende bugüne kadar tam destek aldığını ifade etti.

"Ankara`yı tanımak Etimesgut`u tanımaktır"

Dünyayı gezmiş ve kültürlerini yaşam şekillerini incelemiş araştırmış biri olarak gerek babamın ve gerekse benim mesleğimden dolayı birçok il ve ülkede bulundum. Bu yaşam koşulları ile Türkiye’nin birçok kültürünü tanımama vesile oldu. Yani kısaca ben Türkiye’ yi ve Türk halkını çok iyi tanıyorum. Türkiye’yi tanımak Ankara’ yı tanımaktır. Ankara’ yı tanımak Etimesgut’u tanımaktır diyebilirim.

"Bölündükçe küçülür küçüldükçe yem olursunuz"

Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün kurmuş olduğu bir parti olduğunu kaydeden Yeşilgül ; " CHP Amiral gemisidir. Amiral gemisinden zaman içinde DP, MHP, MSP ve diğer partilerin de ayrılması ile bu gemi yara almış ve buradan ayrılanlar da belirli bir sonuca ulaşamamıştır. Atatürk’ ün partisi CHP güç kaybetmiştir ve bunun tam aksine diğer partiler de güç kazanamamıştır. Yani bölünmüşlük söz konusudur. Bölündükçe küçülürsünüz, küçüldükçe yem olursunuz. Tabiri caizse düşmana av olursunuz ve oluyoruz da. Dolayısıyla amacı vatanın milli birlik ve beraberliği olan, Atatürk gibi bir liderin ardından gidebilen, vatanın bölünmediği ay yıldızlı bayrağın inmediği ve ezanın dinmediği ilkesinde birleşebilen her kesin tek parti altında birleşmesi gerektiğini düşünüyorum"

"Tepeden Gelmedim"

Tepeden gelmedim, bu halkın içinden, yaşayarak, tırnağımla milim milim kazıyarak iş yaşamında ve hayatta başarı sağladığını kaydeden Zafer Yeşilgül " Verenin de alanında ALLAH olduğunu bildiğim için bugün varlık, yarın yokluk olabilir, buna inançlı biri olarak hazırım. İnşallah böyle bir şey olmaz. Ama geldiğimiz ve bulunduğumuz yerin, yarın neler getireceğini bilmediğimiz bir dönemde yaşıyoruz. Çıplak gelip çıplak gideceğimizin bilincindeyim.Bu düşüncelerimden dolayı da üç kesimden de yani üç büyük partinin taraftarlarından da oy alabilecek biriyim. Yeri geldiğinde içkisini içen ama bunun haram olduğunu kabul eden, beş vakit namazın farz olduğunu bilen, Allah’ımın bunu bize de nasip etmesini dileyenlerdenim. Atatürk çizgisinde giden ve Atatürk’ün ilkelerinin altısına da sahip çıkan biriyim. “Ne Mutlu Türküm” demekten gurur duyan ve başarı için de güç ve kudretin damarlarımızdaki asil kanda olduğunu bilen biriyim." şeklinde konuştu.

"Herkes kendi düşüncesi ve kapasitesi kadar hizmet eder"

Hiç şüphem yok ki, Etimesgut’a hizmet aşkıyla gelen tüm belediye başkanları kendi görüşleri ve kapasiteleri doğrultusunda hizmet verdiklerini ifade eden Yeşilgül ; "   Ancak verilen hizmetin kalitesi halkın memnuniyetidir. Etimesgut halkını memnun eden onların isteklerini yerine getiren kalır, memnun edemeyen Sultan Süleyman da olsa gider ve gidecektir de. Ama şunu kesin söyleyebilirim her belediye başkanı hizmet aşkıyla en az bir çivi çakmıştır, mühim olan çivilerin nereye çakıldığıdır. Aynı yere iki kere çakılan çivinin de bir faydası olmaz. Biz aldığımız bayrağı daha ileriye götürmenin çabası içindeyiz"dedi.  

Zafer Yeşilgül kimdir?

Aslen Elazığlı olan bir ailenin 4 erkek çocuğundan ikincisiyim. Babamın Asker oluşu dolayısıyla ilkokulu İskenderun/ Hatay, Ortaokulu Bor/Niğde ve liseyi Erzincan gibi farklı yerlerde tamamladım. Kısa yoldan hayata atılma ve aileme yük olmama adına İzmir Hava Teknik Okullar Komutanlığından 1986 yılında Hava Trafik Kontrol Astsubayı olarak mezun oldum ve bu görevimi kendi isteğimle emekli oluncaya kadar sürdürdüm. Emekli olduktan sonra bilgi ve tecrübemi kullanarak havacılık sektöründe ticarete atıldım. Halen havacılık konusunda sektörün önde gelen firmalarından biri olan Apron Jet Havacılık Şirketi’nin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim. Şirketimiz sade ülkemizin değil yakın bölge ülkelerinin de özel jet ve özel helikopter anlamında sektördeki gereksinimin büyük bir kısmını karşılamaktadır. 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu