ETİMESGUT VE POLATLI BELEDİYELERİ İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

ETİMESGUT  VE POLATLI BELEDİYELERİ İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya?ya tebrik ziyaretinde bulundu.

 MHP’den Belediye Başkanlığına seçilen Mürsel Yıldızkaya’yı makamında ziyaret eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, bilgi birikim ve tecrübelerini Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile paylaşacaklarını, iki kardeş Belediyenin işbirliğini artırarak sürdüreceğini daha söyledi.  Demirel, ‘’ Bilgi birikim ve geçmiş tecrübelerimizi Mürsel kardeşimizle paylaşmaya hazırız. O’na güveniyoruz. Dinamizmi, çalışkanlığı, sorunlara pratik çözümler getiren üretkenliğiyle kısa sürede Polatlı’nın çehresini değiştirecektir.  Belediyelerimiz arasında işbirliğini geliştirecek, imkânlarımızı birleştirecek ve Polatlı’daki hizmet kalitesini artıracağız.’’ dedi.
 

-BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ ŞEVKİMİZE ŞEVK KATMIŞTIR-

 

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve başkan yardımcılarının şahsını makamında ziyaretinden son derece memnun olduğunu ve  bilgi birikim ve tecrübelerin paylaşımından büyük bir sinerji oluşacağını, bu sinerjiyle  Polatlı’nın daha yaşanabilir bir kent olacağını söyledi.

 

 Başkan Yıldızkaya, ‘’ 2009 Seçimlerinde MHP’den 2’inci dönem için Etimesgut Belediye Başkanı seçilen  Enver Ağabey’e bu nazik  ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum.   Yönetim tecrübelerini bizimle paylaşacak olması şevkimize şevk katmış, çalışma azmimizi kamçılamıştır.’’ dedi.

 

 Daha sonra Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel bir süre görüş alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette,  Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in yanında Belediye Başkan Yardımcıları Alaattin Sanat, Cemal Satılmış, Ayhan Ünal, Etimesgut Belediye Meclisi Üyesi Fikret Karadut ve Etimesgut Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Beker’de hazır bulundu.

 

 Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Konuk Belediye Başkanı Demirel’i aracına kadar yolcu etti.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı