ETİMESGUT BELEDİYE BÜTÇESİ 159 MİLYON TL

ETİMESGUT BELEDİYE BÜTÇESİ 159 MİLYON TL

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ?Eti-Park İş Merkezi ile ilgili çok doğru, düzgün ve temiz bir iş yaptığımızdan eminim. Zerre kadar tereddüdüm yoktur. Bu konuda benim vicdanım rahattır, gerisi de teferruattır. Gerektiğinde yargılanmaya da hazırı

  

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Eti-Park İş Merkezi ile ilgili çok doğru, düzgün ve temiz bir iş yaptığımızdan eminim. Zerre kadar tereddüdüm yoktur. Bu konuda benim vicdanım rahattır, gerisi de teferruattır. Gerektiğinde yargılanmaya da hazırım ve gerekirse ceza da çekerim” dedi.

ANGARA - Etimesgut Belediyesi’nin 2013 yılı mali bütçesi 159 milyon TL olarak oy

birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Enver Demirel, “Eti-Park İş Merkezi ile ilgili çok doğru, düzgün ve temiz bir iş yaptığımızdan eminim. Zerre kadar tereddüdüm yoktur. Bu konuda benim vicdanım rahattır, gerisi de teferruattır. Gerektiğinde yargılanmaya da hazırım ve gerekirse ceza da çekerim” dedi.

Demirel başkanlığında toplanan belediye meclisi, 5 gün süren bütçe görüşmelerini tamamladı. Başkan Demirel, bütçenin Etimesgut için hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:“2012 bütçemizle büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Atakent Sosyal Tesislerimizi, Tuğra Parkı’nı hizmete açtık. Türk Beyleri Kent Meydanımızı tamamlayarak açılışını yaptık. Kent Konseyi Binamızı tamamladık. Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezimizi bitirmek üzereyiz. Eryaman havuz ve sosyal-kültürel tesisimizi, Eryaman çevre düzenlemesi ve yaşam alanını büyük ölçüde tamamladık. Yollar, kaldırımlar yaptık. 28 yeni park inşa ettik. Birçok sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirdik. Aşevimizi kurduk. Çanakkale gezilerimizi, engellilerin tatil programlarını düzenledik. İnşallah 2013 bütçemizle de yeni hizmetler gerçekleştirip ilçemizi her yönüyle daha modern ve daha yaşanabilir örnek bir kent haline dönüştüreceğiz.”

Muhalefet üyelerinin bütçedeki yatırımların çokluğuna dikkat çekerek “seçim bütçesi” eleştirilerine karşılık Demirel, şu görüşlere yer verdi“Bu bütçemizi ilçemizin, halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırladık. Seçim derdimiz, kaygımız, telaşımız yoktur. Bu makamların her halükarda geçici olduğunu bilerek, aldığımız görevi zaten gün gün hizmet noktasında en verimli şekilde değerlendirme gayretindeyiz. Bütün gücümüzle ve imkanımızla şehrimize, halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Ayrıca bütçe hazırlığı 2012’nin 6. ayında başladı. O tarihlerde gündemde seçim yoktu. Seçimlerin erkene alınması yeni bir konudur. İster erken olsun, ister zamanında, bizim asla hiçbir zaman seçim derdimiz, kaygımız olmamıştır”.

Sağlık Bakanlığı’na devredilen Eti-Park İş Merkezi ile ilgili yöneltilen eleştirileri yanıtlarken, bu tür eleştirilerin yersiz ve insafsız olduğunu ifade eden Demirel, şöyle konuştu:

“Eti-Park’ın alınması ve Sağlık Bakanlığı’na devredilmesi kararlarının altına meclis üyelerimizle birlikte imza attık. Hep birlikte doğru bir iş yaptık, güzel bir iş yaptık. Yaptığımız doğru işlerin arkasında duramayacak mıyız? Bu konuda, başından sonuna yürüttüğümüz çalışmanın hiçbir aşamasında hiçbir yanlış, kusur ve kamunun aleyhine bir durum asla yoktur. Tam tersine her bakımdan ilçemiz ve belediyemiz büyük kazanımlar elde etmiştir. Bundan eminim, sizler emin değil misiniz? Buna rağmen, gerektiğinde yargılanmaya da hazırım. Gerekirse ceza da çekerim Çok doğru, düzgün ve temiz bir iş yaptığımızdan eminim. Zerre kadar tereddüdüm yoktur. Bu konuda benim vicdanım rahattır, gerisi de teferruattır.”



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı