Etimesgut İlçe Başkanlığı´nı YILMAZ Devraldı.

Etimesgut İlçe Başkanlığı´nı YILMAZ  Devraldı.

13 Kasım 2018 tarihinde İyi Parti Etimesgut ilçe başkanlığına atanan Alpaslan Yılmaz İlçe binasında yapılan törenle görevini devraldı.

Devir teslim törenine Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, İl Başkanı Yetkin Öztürk, Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Honduroğlu, Keçiören İlçe Başkanı Güçlü Şenel ve partililer katıldı.

İl Başkanı Yetkin Öztürk yaptığı konuşmada; bayrağı devreden Tansel Geyik´e teşekkürlerini sunarak yeni İlçe Başkanı Alparslan Yılmaz´ın bu bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağına inandığını, İlçe Başkanlığı´nın tek hedefinin Etimesgut belediyesi olduğunu söyledi. Bu konudaki iddiasını “İyilik güneşini o belediyenin burçlarına asacağız.” sözleriyle belirten Öztürk, polis baskısı, hükûmet baskısı demeden “Ben Varım” diyen bir hazirûnla yola çıktıklarını ve o yüzden Allah´tan başka kimsenin önünde eğilmeyeceklerini önemle vurguladı. İyi Parti´nin bir “Cesurlar Hareketi” olduğunu ve cesurca, Etimesgut belediyesi´ne doğru yürüyeceklerini söyleyen Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediyesi için de Genel Başkana verdiği sözü tutacağını, bu amaca ulaşmak için birlik-bütünlük içinde var gücüyle çalıştıklarını belirtti.

Ankara´yı Alacağız.

Öztürk, yerel seçimlerde Ankara´da bulunan 25 ilçeden en az 10´unu alacaklarını ve Etimesgut´un da bu ilçeler arasında özel bir yeri olduğunu, bugünkü törene katılım oranının büyüklüğüne baktığında bunu çok net gördüğünü söyledi. Ankara genelinde ise İl Yönetim Kurulu Üyelerinin oluşturduğu 3´erli ekipler halindekuzeyden güneye doğru belirledikleri hat doğrultusunda çalışıldığını, 29 Ekim´de başlayanbu saha çalışmaları sonucunda vatandaşın “İyi Parti´den aday olursa %90 oranında destek veririz.” cevabının alındığını dolayısıyla şu anda Parti olarak Ankara´da belirleyici konuma gelmenin onurunu yaşadıklarını belirtti.

Etimesgut´un anahtarını alacağız.

Daha sonra söz alan yeni İlçe Başkanı Alparslan Yılmaz; seçime yönelik olarak altyapılarının hazır olduğunu, eski İlçe Başkanı tarafından yapılan çalışmaların üzerine koyarak Etimesgut belediyesi´ni kazanarak çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Yılmaz, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, ekonomik sıkıntılar ve işsizliğin hat safhada olduğunu, dövizde belirsizliğin devam ettiğini söyleyerek, tüm bu zorluklar içinde işe önce “kendi kapımızın önünü süpürmek”anlayışıyla başlayarak Etimesgut´un anahtarını İl Başkanı´na vereceğine dair sözü olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından plaket takdimi gerçekleştirildi.



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli